Баба Пена Пашова от село Драгомир навърши 103 г. днес.

...
Баба Пена Пашова от село Драгомир навърши 103 г. днес.
Коментари Харесай

Цяло Съединение се радва днес на празника на баба Пена

Баба Пена Пашова от село Драгомир навърши 103 година през днешния ден. Тя е родена в далечната 1915 година и е най-възрастната жителка на община Съединение, написа " Марица ". Поради грипната зараза и напредналата възраст на столетничката фамилията означи празника в стеснен кръг. Подаръци от кметството на селото получи баба Пена.

За старата жена се грижи синът й Велко Пашов, който е дълготраен преподавател в Драгомир и Пловдив. Баба пена има сестра в Драгомир, която също гони стоте. Жената е на 90 година За рождения ден на баба Пена през днешния ден през целия ден на уеб страницата на кметството идват поздравления от нейните съселяни, а рано сутринта прозвуча и приветствие по БНР-програма „ Хоризонт “ в предаването по „ първи петли “ на Радио Шумен за рожденичката от постоянни слушатели на предаването от град Съединение господин Манчев.

След баба Пена, най-възрастната жена е Цонка Йочкова, която на 16 май ще означи 102-ия си рожден ден. А на 8 март 100- годишен празник ще чества и баба Зланка Илиева, и двете от град Съединение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР