Баба ми Цеца щеше да одобри това, че се снимам

...
Баба ми Цеца щеше да одобри това, че се снимам
Коментари Харесай

Цвети Стоянова: Живеех на ябълка на ден, няколко ореха и мед

„ Баба ми Цеца щеше да утвърди това, че се фотографирам във кино лентата „ Чалга “. Тя, за жалост, нямаше опцията да разбере, че иска ми се случи нещо сходно. Няма ден, в който да не си мисля за нея.

Сънувам я рядко, само че идва в най-тежките ми моменти, в които би трябвало да взимам решения и ми е доста мъчно. На няколко пъти пристигна с доста значими отговори. “ Това сподели някогашната гимнастичка Цвети Стоянова, която не стопира да снима с екипа на артиста Мариан Вълев-Куката кино лентата „ Чалга “. Ще го забележим през март идната година в кината.

„ Не съм очаквала, че ще ми е толкоз мъчно. Като начало по сюжет играя „ мъчително едва момиче “ и трябваше да отслабна с 16 кг, с цел да тежа 51. Висока съм 1,75 см. Живеех на ябълка дневно, няколко ореха и мед, само че съм привикнала от гимнастиката.

Не мога да кажа дали в спортната зала или при Куката е по-трудно, само че съм същинска щастливка, защото върша нещо, за което единствено съм мечтала “, сподели Цвети. Във кино лентата тя играе второстепенната роля, а основната е за Елеонора Иванова. „ Била съм на толкоз интернационалните надпревари, носила съм отговорност, само че имаше сцена малко преди която цялата треперех, защото трябваше да изляза и да хуля и крещя на инцидентни минувачи, да ги наскърбявам.

Беше ме боязън, че някой може да отреагира и даже то се случи, само че човек от екипа сподели, че снимаме и мъжът се дръпна “, изясни Цвети.

„ Филмът е обвързван с музиката, само че последното нещо, което свързвам, е чалгата и музиката. Синонимът на „ чалга “ е несериозност. Чалга можем да намерим на всички места. Истината е, че написах „ Чалга “ за Цвети Стоянова. Разбира се, не напълно, само че съм закрепил сюжета към някаква част от биографията й “, показа надареният Мариан Вълев, който на няколко пъти на снимачната площадка изненадвал актьорите.

„ Уж нямаше да има любовни подиуми, както и импровизации, само че и това се наложи. Веднъж Мариан сподели: „ Ето в този момент ще се целувате с Очиларкото “. И таман да почнем, тръгнахме да търсим очилата на Очиларко. А през това време „ гоним “ залез и го чакаме да снимаме, беше много мъчно, не знаех, че ще ми е толкоз комплицирано “, споделя още Цвети, която не гледа на присъединяване си в „ Чалга “ като начало на артистична кариера. „ Харесва ми от дребна да съм пред камера, да съм център на внимание, само че единствено това не стига, би трябвало и образование “, счита Цвети.

„ Чалга “ е самостоятелен план, в който вземат участие най-известните ни артисти – Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Димитър Рачков, самият Мариан Вълев и доста други. Историята е за момиче, което мечтае да стане певица и преследва фантазиите си. Някъде по пътя към тези фантазии тя намира другарство. На финала е изправена пред значим избор – дали да избере сбъднатите си фантазии, или другарството.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР