Б ританският престолонаследник принц Чарлз остана изумен от неумението на

...
Б ританският престолонаследник принц Чарлз остана изумен от неумението на
Коментари Харесай

Принц Чарлз остана изумен от борбата на премиера Борис Джонсън с чадър

Б ританският престолонаследник принц Чарлз остана учуден от неумението на премиера Борис Джонсън да се оправи с чадъра си по време на публично събитие, оповестява Българска телеграфна агенция.



Двамата бяха в Стафордшър, с цел да вземат участие в гала в памет на служители на реда, починали при осъществяване на служебния си дълг.



Принц Чарлз беше седнал до премиера Борис Джонсън, който първо се опитваше да отвори чадъра си. След като съумя, джентълменски го предложи на седналата на задния ред министъра на вътрешните работи Прити Пател. Тя обаче отхвърли.

Тогава Джонсън продължи да се бори с чадъра, който непрестанно се обръщаше от вятъра. Това провокира усмивки по лицата на присъстващите.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Майка на плажа: - Ваньо, не влизай в дълбокото да не те хване някой спазъм! Друга майка наоколо: - Мишо, не влизай на дълбокото, маме!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДо този миг нямаме отговор на поканите за среща към " Демократична България " и към " Изправи се БГ!Ние идваме! ", уточни водачът на БСПНова секция за сигурност ще дава повече информация на потребителитеКадри от случая бяха публикувани в обществените мрежиТой посъветва всеки, който има тези признаци, да си остане у дома и да направи антигенен тестПредвиждат се и изключения за хората, които не могат да бъдат имунизирани по медицински причиниВ гасенето се включиха и военниЗа да доминираш европейския C-SUV сегмент, би трябвало да притежаваш качества, които клиентите да припознават като по-добрите измежду голямото голям брой съперника в сегмента. Очевидно Tiguan има всичко това, защото от години е водач. Тестваме обновената му версия, с цел да се убедим персонално. " Екстремните климатични събития акцентират изострената неотложност, с която би трябвало да се заемем с климатичната рецесия " Разтърсваща история за същинската обич, която може да преодолее всичкоНаправени са общо 15 749 PCR и антигенни теста за последното денонощиеВижте какви ще бъдат оптималните температуриСоциалната мрежа би трябвало да стане " метавселенска компания " За гибелта му оповестиха неговите сътрудници Били Гибънс и Франк БиърдДосега на входа на станцията, покрай която се случи нещастието, бяха сложени жълти бариери  Температурни върхове в България д </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР