Б ританският премиер, говорейки за предаването "Днес" на NBC в

...
Б ританският премиер, говорейки за предаването "Днес" на NBC в
Коментари Харесай

Колко деца има Борис Джонсън

Б ританският министър председател, говорейки за предаването "Днес " на NBC в коридорите на Общото заседание на Организация на обединените нации, беше запитан от кореспондент дали има шест деца, на което Борис Джонсън отговори с "Да " “.

Броят на децата, отгледани от Джонсън, е обект на полемики в английската политика в продължение на доста години, откакто британски съд отхвърли заповед, забраняваща на осведомителните организации да оповестяват за съществуването на щерка вследствие на извънбрачна спекулация на премиера. Досега английският министър председател отхвърляше да разяснява тази тематика.
 Борис Джонсън
Джонсън има четири деца с някогашната си брачна половинка Марина Уилър, една щерка от извънбрачна връзка и наследник със брачната половинка си Кари Джонсън, за която се ожени по-рано тази година.

Джонсън сподели пред NBC, че е "фантастично " да имаш бебе на "Даунинг Стрийт " 10, само че също по този начин "това е доста работа ".

"Сменям доста пелени ", добави английският министър председател.

NBC's Savannah Guthrie got Boris Johnson to admit that he has 6 children, a fact British journalists have failed for years to confirm
— Tech News Tube (@TechNewsTube)
През август Кари Джонсън разгласи в Instagram, че двойката чака второ дете и разкри, че е претърпяла импровизиран аборт по-рано през годината.

Синът на двойката, Уилфред, се роди през април 2020 година, малко откакто Джонсън беше приет в болница в болница поради заразяване с COVID-19.

Оттогава двойката разгласи, че Уилфред е получил и второ име – Никълъс, в символ на респект към лекарите, които, съгласно премиера, са избавили живота му.

The Guardian: Boris Johnson admits he has six children.

via
— HEM News Agency (@halfeatenmind)
По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Възраждане " издига ръководителя на партията за претендент за президент на идните избориТежка повреда на помпена станция " Ябълково " остави Хасково и 6 села без водаВижте кои са теПри обиска са били открити белязани банкнотиТя е отличена с влиятелната американска премия за музика " Грами ", а името ѝ е включено в Световната енциклопедия за музикаВируси, генетично близки до SARS-CoV-2, съществуват в природатаТрифонов: България заслужава да се потрудим за неяОсновател, идеолог и водач на партията „ Движение Нашият град ”Елен Герджиков е напуснал, тъй като не се е справял с отговорностите си, уточни БорисовРадев: От нашата единна воля и задружни старания зависи да опазваме свободата и независимосттаШефът на италианската марка счита, че колите с марка Alfa Romeo би трябвало да се фокусирани върху лидера.Този светец прекарал три дни в корема на китНационалният книжовен музей провежда поклонение в памет на писателяНад страната ще продължи да нахлува студен въздухБроят на дейните случаи на болестта нараства до 40 832Морунов избра значимо преимущество за себе си пред полза за БойцитеОт мрежата Куриоз: Пръскачките на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР