Б ългария се присъедини към многонационална декларация за Афганистан, съобщи

...
Б ългария се присъедини към многонационална декларация за Афганистан, съобщи
Коментари Харесай

България участва в многонационална декларация за Афганистан

Б ългария се причисли към многонационална декларация за Афганистан, заяви пресцентърът на Министерството на външните работи.

В декларацията се споделя, че поради влошаващата се среда на сигурност, ние поддържаме, работим да подсигурим и призоваваме всички страни да почитат и улесняват безвредното и основаващо се на ред и правила тръгване на непознати и афганистански жители, които желаят да изоставен страната.

Имащите властови позиции на територията на Афганистан носят отговорност - и подлежат на отчетност - за отбраната на човешкия живот и имущество, както и за незабавното възобновяване на публичния ред и сигурност.

На задграничните и афганистанските жители, искащи да изоставен, би трябвало да бъде обезпечена опция да го направят; пътищата, летищата и граничните пунктове би трябвало да останат отворени, при поддържане на публичния ред и спокойствието на жителите.

Афганистанският народ заслужава да живее в сигурност, сигурност и достолепие. Ние в интернационалната общественост показваме подготвеност да го подкрепим, се декларира в декларацията.

Към момента подкрепилите декларацията са:

Съединени американски щати, Албания, Австралия, Австрия, Бахамските острови, Белгия, Буркина Фасо, Канада, Чили, Колумбия, Коста Рика, Кот д'Ивоар, Хърватия, Чешката република, Дания, Доминиканската република, Ел Салвадор, Естония, Върховният представител на Европейски Съюз по въпросите на външните работи и политиката за сигурност, Федеративни щати Микронезия, Фиджи, Финландия, Франция, Грузия, Германия, Гана, Гърция, Гватемала, Гвиана, Хаити, Хондурас, Исландия, Ирландия, Италия, Япония, Косово, Латвия, Либерия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Маршалови острови, Мавритания, Черна гора, Науру, Нидерландия, Нова Зеландия, Нигер, Република Северна Македония, Норвегия, Палау, Панама, Парагвай, Полша, Португалия, Катар, Република Корея, Кипър, Румъния, Сиера Леоне, Словакия, Словения, Испания, Суринам, Швеция, Того, Тонга, Уганда, Англия, Украйна, Йемен.

Декларацията е оповестена на и на език в уеб страницата на Министерство на външните работи.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
4 коментара На изявление за работа: – Защо напуснахте предходната си работа? – Фирмата се реалокира в нов офис, само че не ми споделиха къде е той. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМъжките умират преди да навършат една година след двуседмичен размножителен интервал. Женските рядко живеят до трето възпроизвежданеОт ренесансова Англия, до Първата международна войнаВижте по какъв начин го разказват екипажите на един пътнически и един боен самолетПочти 99% от изследваните проби са позитивни за този вариант на коронавирусаЗа да намалите риска от заразяване, следвайте няколко елементарни правилаДосъдебното произвеждане е било формирано по отношение на инспекция, осъществена от КПКОНПИВ последните дни хванатите незаконни мигранти на разнообразни места в столицата са най-вече млади мъжеДанните демонстрират, че хората, които са изкарали заболяването по-тежко, имали по-ниски резултати на извършени онлайн тестовеОбвиняват мигрантите, че са най-вече източник на проблеми. Докато Европа единствено би спечелила от тяхната интеграция, счита Михаел ТайдигсманСпоред изследване хората " усилват " реакциите си в търсене на вниманиеСделката се чака да бъде финализирана през 2022 г.Кръщенето беше в стеснен фамилен кръгРогачев ще апелира уволнението сиНад 100% претъпканост на непридружени деца-бежанци във „ Военна рампа “Ще внесат в Конституционния съд искане за определяне на противоконституционностГешев: Няма по какъв начин да дава информация по съответни делаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР