Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали само

...
Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали само
Коментари Харесай

Азис се изхвърли! Певецът бил по-гледан от Мадона в YouTube

Азис се похвали, че 130 милиона души са слушали единствено една от песните му, качена в музикалната платформа YouTube.

Певецът държи рекорден брой гледания на музиката си онлайн и е определян като най-успешния реализатор в България. 130 милиона гледания е записала единствено една от песните му.

„ Моята музика е най-въртяната въобще в историята на България. Това, че толкоз хора слушат песните ми, несъмнено ме прави по- ленив “, показа звездата в „ На Фокус” и добави още: „ Направих си труда да вляза и да погледна на Мадона гледанията – по-малко има от мен. „ Like A Virgin “ е с по-малко гледания от „ Сен Тропе “. “Like A Virgin “ е 101 милиона, „ Сен Тропе “ е 130 милиона за интервал от едно и също време. Аз нямам малко гледания. Това ме прави по-мек, по-ленив. Казвам си: Какво да се напрягам, то си върви в Youtube, хората го гледат. Това е истината, че аз не пущам музика постоянно “.

Кралят на попфолка се опълчи на рапъра Ицо Хазарта, който е и народен представител от „ Продължаваме промяната “. Изпълнителят на „ Хабиби “ съобщи, че музиката на „ Ъпсурт “ е по-пошла от неговите песни.

„ Защо счита, че чалгата е циганска музика, а не българска? Каква е тази дискриминация? “, отговори той на въпрос, обвързван с позицията на Хазарта по отношение на квотата за българска музика.

„ Аз считам също за просташко текст, в който се пее: „ Нямаше го Азис, беше единствено Васко Пе*eраса “. Кое е просташко? „ Хабиби “ или Васко еди-какво-си… “, негудува поп фолк артистът.

С усмивка Азис акцентира, че не може да се обиди от това, че го възпяват приживе. Той напомни, че с Ицо Хазарта са били под един покрив дълго време в риалитито " Биг Брадър ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР