Азис се е разчуруликал като разгонен славей за БГ Роналдо.

...
Азис се е разчуруликал като разгонен славей за БГ Роналдо.
Коментари Харесай

Азис чурулика за пернишкия Роналдо! Пак се облича като жена

Азис се е разчуруликал като разгонен славей за БГ Роналдо. Певецът се е наточил на Даниел Златков, по-познат като българското копие на Кристиано Роналдо, видя HotArena.

Забежката сред двамата почнала, откакто ромския славей предложил на Златков другарство в обществените мрежи. След като красавецът го приел, Азис бързо дал да се разбере, че е хвърлил око на футболиста. Харесвал всички фотоси на Дани и по този начин му посочил любовните си планове. Въпреки, че Златков е женен с две деца, не излиза наяве дали е отвърнал на пристрастеностите на Азис.

Кралят на попфолка се слави като популярен ухажор, омаял не един и двама младежи. На последното си присъединяване Азис не се посвени да се натиска с чужд юноша и буйно го облиза по бузата.

Момчето беше повече от радостно, че ще е идната численост в леглото на артиста. Освен, че показва скандално държание артистът още веднъж влезе в облика на жена и се облече съвсем като Мерилин Монро, като напомни на феновете си визията си, която демонстрираше преди години, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР