Азис най-сетне показа единствения си наследник. Той качи снимка с

...
Азис най-сетне показа единствения си наследник. Той качи снимка с
Коментари Харесай

Най-сетне Азис показа дъщерята

Азис най-накрая сподели единствения си правоприемник. Т ой качи фотография с щерка си Рая и от неспокойствие даже обърка дните от седмицата, като честити на почитателите си понеделника в днешния вторник, видя Hotnews.bg. Гордият баща до в този момент зорко пазеше детето си от светлините на прожекторите, само че преди седмици в медиите изтекоха фотография на красивото момиче на ваучър в родния град на татко й Костинброд. Явно те са предиздвикали артистът самичък да вдигне завесата към персоналния живот на дъщеря си и да я покаже за сефте. Решението незабавно се хареса на феновете, които отблязаха какъв брой е пораснала Рая и в каква прелестна девойка се е трансформирала.

Когато през 2007 г се роди дъщерята на Азис, събитието провокира същински възторг. Цели 15 години рядко се появяваше снима на Рая Боянова, нито пък се знаеше доста за нея. Фолкаджията пазеше детето си от гласност и с изключение на информация, че учи в елитно учебно заведение в медиите липсваха нейни фотоси. Азис е делегирал възпитанието на девойката на майка й Галя, с цел да я държи надалеч от изкушенията на шоубизнеса.

Според вестникарски изявления обаче, младата дама го изненадала, като поискала за подарък за идния си 15-и рожден ден известният й баща да й купи... силиконови гърди. Васко, който го дава доста разчупен пред камерите и самичък е претърпял десетки хирургически интервенции, в това число и необятно рекламирано увеличение на члена, обаче реагирал като същински татко - тиранин и отказал.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР