Азис изригна в социалните мрежи и изля яда си върху

...
Азис изригна в социалните мрежи и изля яда си върху
Коментари Харесай

Азис си изпусна нервите в социалните мрежи

Азис изригна в обществените мрежи и изля яда си върху публицистите и почитателите си, които непрекъснато му пришивали някого за ново гадже и бълвали измислици за персоналния му живот.

Поводът е провокативният кадър, в който Краля на попфолка е в рискова непосредственост с младия реализатор Антонио. Кадърът заля Мрежата и незабавно отприщи мнения, че Костинбродския славей най-вероятно е забил ново гадже.

В отговор на това Азис иронизира с нова порция нежности с младата вяра в лекия род в инстаграм профила си и избухна с гневни мнения.

Какво ви става бе хора? Изкарахте ме най-големата к***а на света! Който се приближи до мен и хайййййдеее бам ухажор. Всеки ден се събуждам с нови деца, дами любовници и гаджета мъже. Па доста оборотен бе! Кога сколасвам с всичките, Бог знае!? 12 години съм мирен без каквито и да било фотоси, откровения или каквото и да било, обвързвано с персоналния ми живот или мъже. И вие не спряхте, просто не желаете! 12 години единствено музика от мен, а вие ме омъжвате, развеждате и убивате на няколко пъти. Никакви провокации от моя страна, а вие полудявате повече и повече ", изцепи се попфолк звездата. И приключи: " Аз съм на 50 год. съвсем. Как и от къде черпя сили за всичките любови, вие би трябвало да знаете. Некъв Super Hero трябва да съм... ".

Явно Азис е поизнервен в последно време, откакто си поизпусна нервите и скастри почитателите си по време на присъединяване..., пирпомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР