Азарей е български астролог, ученик на Люмиер, който пък е

...
Азарей е български астролог, ученик на Люмиер, който пък е
Коментари Харесай

Азарей пред Lupa.bg: Конфликтът ще завърши с мир, но на Русия й предстоят големи промени

Азарей е български астролог, възпитаник на Люмиер, който пък е представител на Френската астрологична школа. Занимава се със астрология от 2013 година Lupa.bg го потърси за коментар на протичащото се в Украйна, както и за прогноза за годината за България.

- Азарей, след две години тежка пандемия, в този момент е налице и боен спор. Защо злините пристигнаха една след друга?

- Много се надявам, че изключително през последните 2 години, повече хора са осъзнали, че думите и възприятието генерират доста мощна сила. Използването непрекъснато на страшни думи като – война, имат разрушително деяние. Ние доста би трябвало да внимаваме с думите. Много ми хареса една мисъл- " военните не желаят война, тъй като те умират в нея, политиците желаят война, тъй като те печелят от нея ".

Що се отнася до протичащото се в Украйна, би трябвало да се означи, че там има една остаряла рана. Русия и Украйна имат кармични връзки, имат неща за балансиране. Разгледах три карти на Русия - 25 октомври и 8 ноември 1917 година и 8 декември 1991 година когато е оповестена яхната самостоятелност. От тези карти се вижда, че има наклонност за изчистване на остарели връзки и рани, възобновяне на военни дейности.

Дават се обаче и послания на вярата. Вертикалът от Гърция, през България до Русия е оста на православието.

Тази линия е като спирачка сред източните и западните въздействия. Ние като българи сме дали на Киевска Рус с изключение на вярата, писмеността и културата. Ние сме дали тези неща на нашите братя. Затова би трябвало да реагираме със състрадание и към двете страни, тъй като ще има разплакани майки и в Украйна, и в Русия.

- Очаквате ли спорът да продължи дълго?

- Не, чакам нещата скоро да се стабилизират. Вероятно руснаците са работили премислено и са се съветвали с астролози, тъй като спорът е стартират на намаляваща луна. Тоест е въображаем да е кратковременен. За руснаците предстоят тежки времена на финансова неустойчивост.

Има астрологични аспекти, които пък да отприщили провокация в самата Украйна, въвличане на трети лица, подкокоросване- и това се случи. Новолунието през февруари дава завършек на партньорство. Отношенията в Европа търпят смяна. В момента най-правилното за нашата страна е да попъдржа неутралитет. Това ни е завещано и от Учителя Петър Дънов. От България не трябва да излиза оръжие.

- Какво ще стане със самата Русия?

- Според астрологичните данни, се чакат огромни промени със самата страна Русия. Ще има преструктуриране. Сатурн, планетата на кармата и държавността е във Водолей, това е знака на Русия, тъй че все още нещата са релативно постоянни в страната, само че когато Сатурн влезе в Риби, тогава към този момент ще има по-големи разтърсвания за Русия. Проблемът тук е Уран в Телец, който разклати като цяло международната стопанска система.

Уран в картата на Русия за годината е в 7 дом, това е домът на партньорствата, т.е. сътрудниците и съперниците на Русия ще им основават проблеми. Държавата има към момента мощ, тъй като тази година Слънцето им е в първи дом, това е добре за страната, за президента, той се усеща мощен.

В същото време обаче вътре в страната има проблеми, за които даже не знаем.

Хубаво е, че Венера се намира на асцеднета, колкото и да е слача нейната позиция в Козирог, това състояние дава миролюбие. Така че имам вяра, че ще има мир.

- Какво демонстрира картата на Украйна?

- За страдание на Украйна се й дава да бъде подвластно по един или различен метод. Но има един тригон, който въпреки всичко дава поддръжка. Така че нямам доверие Украйна да бъде анексирана.

- Какво демонстрира хороскопът на България за тази година?

- За България 2022-ра година ще бъде забавна. Тя ще премине под знака на планетата Юпитер, на зодиакалния знак Дева и на цифрата 6, обвързвано с Венера. Още в края на предходната година разгласих, че се задават тежки тествания за новите ръководещи, които обаче имат и огромен късмет за триумф.

Ще има неодобрение, брожения, доста е евентуално да се появи и нов публичен водач. Националната чест и достолепие ще се запазят, запазването на мира и добросъседството ще надвиват. От средата на годината нещата у нас ще се влошат.

Народът ще преживее безпокойства, ще се демонстрират недоволства.

Обществото и държавното управление няма да бъдат във 100% хармонични връзки, само че въпреки всичко ръководещите ще съумеят да отговорят на потребностите и да реализират положителни резултати. Негативните трендове ще са свързани със спад в търговията и производството.

Очаквайте безработица, неодобрение, безвластие и понижаване на приходите. Престъпленията се усилват, здравословното положение на хората се утежнява. На държавното управление ще му бъде мъчно да изкара целия си мандат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР