Аз знам така – ако си с някого, дай цялата

...
Аз знам така – ако си с някого, дай цялата
Коментари Харесай

Не съсипвайте чужд живот, ако не обичате, просто си тръгнете!

Аз знам по този начин – в случай че си с някого, дай цялата си душа, сърце и обич, на която си кадърен, а каквото ще да става. Лъжата по принцип за мен е нещо равно на самоубийство за мен, още повече, когато става въпрос за връзки. Когато си с един човек, ти би трябвало да си с него освен физически и в леглото, само че и духовно, в мислите си, в желанията си, в съня си..

Любов за мен е мощна дума и не трябва да се изрича току-тъй. Защото виждам толкоз доста хора, които са дружно, само че не се обичат. И в никакъв случай няма да се обикнат, а си го споделят.. непрекъснато.

Любовта е свято възприятие, което не трябва да се осквернява! Не можеш да се влюбиш във всеки, запомнете!

Това, че можеш да си приказваш с един човек, или се забавляваш с него, не значи, че си влюбен.

Любовта е нещо доста по-голямо или по-скоро доста дребни неща.

Мога да дам образец за това какво е обич с нещо доста простичко – да ти се яде шоколад, само че да го дадеш на колегата си, тъй като на него му се яде повече.

Влюбеният човек постоянно прави взаимни отстъпки в името на любовта и в никакъв случай не слага преди всичко себе си, тъй като към този момент не е самичък.


За страдание към този момент виждам толкоз нелюбов във връзките... И все пак тези хора стоят дружно, терзаят се, губят си времето, вгорчават си живота, проклинат дните си.. в един миг, несъмнено, се стига и до невярност.. и те отново не престават да стоят дружно.

Може би съм от различен век или съм прекомерно старомодна, само че това няма по какъв начин да го схвана. Моето сърце постоянно ми дава ясни сигнали дали обичам някого или не.. И в случай че не го обичам, то за какво по дяволите да заставам с него.. Съжалявам, само че не виждам смисъл!

Не виждам от какво да ме е боязън и за какво да го върша! Един път сме тук на тази земя и няма потребност да се лъжем и себе си, и другите!

Бъдете същински в връзките си, и в случай че любовта в миналото си отиде.. имайте смелостта да си признаете! Ще извършите огромна услуга и на себе си, и на другия!



Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР