Аз уважавам много институциите и ми е много неудобно, че

...
Аз уважавам много институциите и ми е много неудобно, че
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Президентът говори като клюкарка от Женския пазар

Аз почитам доста институциите и ми е доста неловко, че би трябвало да подлагам на критика президентството. Президентът приказва празни приказки и лепи етикети като клюкарка на "Женския пазар ". Това сподели в “Тази заран “ по бТВ депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.

Освен госпожа Лъжа, към този момент имаме и господин Лъжа. Този човек приказва едно, мисли друго, прави трето и се случва четвърто. Неговият шеф на кабинета няма достъп до секретна информация. Това е неприемливо. Негов консултант обича да се облича в хитлеристки облекла. За тези неща се мълчи, а се приказва за "суджук гейт ". Съсредоточете се върху "президент гейт”, прикани политикът от ГЕРБ.

Румен Радев е давал мнение за самолетите "Грипен ". Той е давал и опорни точки по времето на държавното управление на Пламен Орешарски. Имам документи за това. Този човек разрушава институцията президентство със своето празно говорене. Радев не е другар на истината. От там ще изскочи някой заек. Нивото на Радев е доста ниско. Започна със 74% поддръжка, а сега, 8 месеца по-късно, поддръжката е единствено 54%, разкри Антон Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР