Аз спрях частния фитосанитарен контрол, защото няма опасност, която да

...
Аз спрях частния фитосанитарен контрол, защото няма опасност, която да
Коментари Харесай

Бившият земеделски министър: Глупости са, че служебният кабинет е провеждал проруска политика

Аз стопирах частния фитосанитарен надзор, тъй като няма заплаха, която да постанова потребността му. Ако на следващия ден страната реши, че има такава заплаха, може да го върне. Това съобщи в ефира на Nova News някогашният длъжностен аграрни министър Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година.

Той напомни, че при съществуването на фитосанитарен надзор се събират такси, само че попита за какво е необходим подобен, в случай че няма установена заплаха от навлизането на заболявания.

Ако здравните управляващи обаче решат, че подобен фитосанитарен надзор е нужен, страната може още на следващия ден да го върне. Но за какво да събираме такси, в случай че няма заплаха? От два месеца и повече няма фитосанитарен надзор и за това време не са се появили заболявания. Той би трябвало да се прави единствено когато има потребност и изгода от него, само че в случай че е единствено за запълването на бюджета, дано да го върнат, разяснява Гечев.

Бившият министър добави, че все още единствено страната в лицето на БАБХ прави всички действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

На въпрос какво мисли за поръчките за инспекции на новата власт, някогашният отраслов министър сподели, че няма никакви терзания, само че прикани постоянното държавно управление „ да не се улисва “ в инспекции за сметка на настоящата работа.

Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година назова „ нелепости “ изказванията, че служебният кабинет на Гълъб Донев е провеждал проруска политика, наблягайки, че политиката му е била „ извънредно проевропейска “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР