Аз си гледам добре работата. Опозицията иска оставки. Виждам амбицията

...
Аз си гледам добре работата. Опозицията иска оставки. Виждам амбицията
Коментари Харесай

Валентин Радев: Няма да подавам оставка, мога да се справя

Аз си виждам добре работата. Опозицията желае оставки. Виждам упоритостта на всички към мен, нека имаме време да създадем всичко положително, което сме решили. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Има доста забележки по случая с Владимир Пелов. Много от нещата не могат сега да бъдат казани, тъй като се води досъдебно произвеждане. Хората са прави да се възмущават от обстоятелствата, които са чули. Колегите са били по следите му и на крачка да го заловят. След като заловим другия избягал пандизчия нещата ще бъдат казани ", увери министърът. „ Ще има промени в Министерство на вътрешните работи след този случай, само че очаквам разбора “.

"Ще подам оставка, в случай че не мога да се оправя. Аз обаче знам, че мога ", безапелационен беше Радев.

„ Трябва да се вземат ограничения, само че освен поради случая "Пелов ", сподели министърът на вътрешните работи. "Днес взехме четири ограничения за Ботевград, с цел да успокоим хората. Там има незадоволителна сигурност и доверие към органите на реда ". Хората са се страхували да уведомят полицията. Това демонстрира, че няма доверие освен в органите на реда, а и в страната. След като е станало всичко, е елементарно да се разсъждава. Имало е сигнали, които е нямало по какъв начин да доведат служителите на реда до квартирата на Пелов “, обясни министър Радев.

На въпрос дали Марио Панчев е бил сътрудник на Министерство на вътрешните работи, министър Радев не пожела да отговори. „ Не разясня персони, а действия “. Той отхвърли да отговори дали е бил сътрудник, тъй като сходни хора оказват помощ на полицията.

„ Опитвам се да прочета всички претекстове на опозицията за искане на оставка и да се поправя. Посоката, която сме избрали е вярна и вършим положителни неща. На този пост съм единствено от една година. Смятам, че с всички сътрудници работя добре и се оправяме. Служителите работят, стараят се. Сменяме хората, които не са задоволително дейни “, уточни Валентин Радев.

Той разяснява и старите неразкрити случаи. "Рано или късно правораздаването ще ги застигне. По-добре е по-рано, само че е значимо да се случи. Вече нямаме случаи на похищение. Има баланс, аз го чувствам. Разследванията вървят ".

„ Много мъчно разкриваме телефонните измамници. Стават изобретателни, местят се в Румъния. Как може хората да им се доверяват. Нещо позитивно е, че се покачва доверието в Министерство на вътрешните работи “.

„ Едно от най-откритите министерства сме ние, макар, че сме Министерство на вътрешните работи “, сподели още Валентин Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР