Аз се забавлявам през последните дни, когато юристи казват, че

...
Аз се забавлявам през последните дни, когато юристи казват, че
Коментари Харесай

Йорданов: В предишния парламент се правеха глупости с пряката намеса на Лена Бориславова

Аз се развличам през последните дни, когато адвокати споделят, че с референдум не може да се стигне до президентска република. Ние ще питаме хората дали желаят президентска република. Това разяснява Тошко Йорданов от Има Такъв Народ в ефира на Нова.

" Ще бъде образуван състав, който да свика Велико Народно заседание, а то се привиква за, не се привиква за. Ще бъде дефиниран по този начин, че да докара до свикването на Велико национално заседание. Когато се зададе въпрос, който е от компетенцията на Велико национално заседание, ще стане по този начин, че да бъде наложително да бъде прегледано от Велико народно събрание. Когато хората кажат какво желаят, в случай че има задоволително гласове, елементарното Народно заседание би трябвало да задейства процедурата за привикване на Велико национално заседание за смяна на Конституцията от парламентарна република към президентска република ", сподели още той.

" През септември ще излезем и ще вършим районирането, с цел да изпипаме закона. В предходните Народни събрания поради бързане и правене на нелепости, с директната интервенция на Лена Бориславова, два закона паднаха ", добави Йорданов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР