Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен представител

...
Аз самата съм свидетел как в моя кабинет народен представител
Коментари Харесай

Ива Митева: В моя кабинет депутат от отцепилите се е казвал колко струва

„ Аз самата съм очевидец по какъв начин в моя кабинет депутат от отделилите се е заявявал какъв брой коства. Това са чували и други сътрудници от групата. Така че да спрат да приказват небивалици против нас, тъй като ние може да излезем с съответни факти“. Това сподели в ефира на NOVA NEWS Ива Митева от Има Такъв Народ от коридорите в Народното събрание.

По думите ѝ не престават позвъняванията на представители от ръководещата коалиция в оставка към техни депутати. „През почивните дни интензивно са им позвънявали за разнообразни срещи по разнообразни теми“, уточни тя и добави: „ Грозно е, подмолно е, както е подмолно и държанието на тези, които се отделиха от нас, тъй като това са хора, които нищо неприятно не са видели, в това число от водача на тази партия ”.

Митева изрази и учудване от това, че през днешния ден не е гласувано предлагането на Има Такъв Народ, обвързвано със Закона за персоналната помощ и персоналните асистенти: „ То е извънредно значимо за хората, визира към 4 хиляди лица. Става дума за неголяма сума – към 35 милиона – и сме изумени от това, че хора, които застават зад мощна обществена политика, гласоподаваха срещу това наше предложение“.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР