Аз самата бях до преди година във връзка с насилник

...
Аз самата бях до преди година във връзка с насилник
Коментари Харесай

Насилието е масово: Младо момиче от протеста Нито една повече с личен разказ

Аз самата бях до преди година по отношение на принудител и съзнавам до каква степен това е всеобщо в нашето време. На 18 години съм. На мястото на Дебора можех да съм аз. Това описа момиче, които взе участие нощес на митинга в столицата против насилието над дами и в поддръжка на 18-годишното момиче, рязано с макетно ножче.

„ Седях в тези връзки, тъй като си мислех, че той ме обича, че ще се поправи. Но в един миг разбрах, че това няма да се оправи и че би трябвало да се махна, тъй като не знам до каква степен могат да стигнат нещата. Самата майка на момчето, с което имах връзка, ми сподели да се избавям, да тичам “, показа пред камерата на Нова телевизия момичето.  Младата жена показа още, че имам стеснен кръг от приятелки и на съвсем половината от тях им се е случвало да ги удрят и бият.

„ А момчетата споделят едни и същи неща - аз не съм подобен, това няма да се повтори, ще се поправя. Но всички го споделят, а най-после какво става? Винаги първоначално си мислиш, че този човек те обича, а по-късно гръм от ясно небе, а с това стартират и операциите. Но с времето нещата стават все по-зле и с толерирането на това нещо и с мълчанието, насилието става все по-масово “, разяснява момичето. 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР