Аз съм знаменитост... Махни ме оттук Фред Сирийкс най-накрая отговори

...
Аз съм знаменитост... Махни ме оттук Фред Сирийкс най-накрая отговори
Коментари Харесай

Фред Сирийкс нападна Джоузи Гибсън след `автомобилна катастрофа` ITV I`m A Celebrity скандал

Аз съм звезда... Махни ме отсам Фред Сирийкс най-сетне отговори на скандалния си спор за готвене на шоу, единствено дни откакто Сам Томпсън стана тазгодишният победител.

Звездата от „ Първи срещи “ се сблъска с Джоузи Гибсън поради кулинарните й умения, откакто тя го размени като готвач на лагер в риалити сериала на ITV. Фред, който стана третата звезда, отстранен от джунглата, се оплака, че водещият на „ Тази заран “ не знае по какъв начин вярно да направи ориз. Фред към този момент приказва за кавгата, обвинявайки Джоузи, че не е „ вслушала “ инструкциите му и очерта обстановката като „ автомобилна злополука “.

„ Когато готвиш в лагера, би трябвало да готвиш бързо тъй като всички са доста гладни и би трябвало да знаете по кое време да сготвите съставките, с цел да извлечете най-хубавото от тях “, сподели 51-годишният в сряда шоуто „ Аз съм звезда...Coming Out “. „ Просто виждам автомобилна злополука в действително време и нещото, което го прави по-лошо е, че тя не ме слуша. “ Нещата се връхлетяха сред Джоузи и Фред в шоут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР