"Аз съм Тита" се казва първият самостоятелен албум на поп

...
"Аз съм Тита" се казва първият самостоятелен албум на поп
Коментари Харесай

Тита представи дебютния си албум - slava.bg

"Аз съм Тита " се споделя първият независим албум на поп певицата Тита. 20-годишната хитова изпълнителка е поместила в него 10 безусловно нови части, измежду които и ария на испански. "Любов ", Besa me, "Къде си ", "Първият човек " са единствено част от заглавията, които дават обещание да се трансфорат в шлагери, въпреки да са доста разнообразни от стила, в който познаваме Тита.

"Този албум демонстрира същинската Христина ", сподели певицата във вечерта на представянето му, предава 24 часа.

В рамките на промоцията Тита смени няколко тоалета, а публиката съумя да види писмено видео с фрагменти от детството й, първи театрални изяви, разкази на певицата за живота й. С благи мемоари и видеопослание бяха включени също родителите на Тита и гаджето й. Те бяха и в залата довечера, с цел да я поддържат. Там бе и първата й учителка по пеене от Силистра, която пристигна до София особено за събитието.
Сред ВИП гостите бяха Ники Кънчев, Саня Армутлиева, Заки, Любо Киров, Михаела Маринова, Дивна, Папи Ханс, Илиян Любомиров и други

Тита не пропусна да благодари на продуцента си Криско и на музикалния продуцент на албума Любо Киров.

"Искам особено да благодаря на Любо Киров, тъй като той първи ми сподели, че би трябвало да пея ", сподели Тита. Затова изпя и една негова ария - "Летим ".

Снимки: Велислав Николов, 24 часа
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР