Аз съм срещу насилието, заяви в Денят започва директорът на

...
Аз съм срещу насилието, заяви в Денят започва директорът на
Коментари Харесай

Директорът на училището в Бусманци: Ние сме срещу насилието над ученици

Аз съм против насилието, съобщи в " Денят стартира " шефът на 65-то учебно заведение в столичния квартал Бусманци. Там през вчерашния ден преподавателят по физическо разкървави устната на 15-годишен възпитаник. Той е разговарял с учителя по физическо, който също е против насилието.

Бусманци, Район Искър

Според шефа на учебното заведение Жельо Колев ученикът е много проблематично дете. Неговият проблем се състои в това, че не е със своите връстници, тъй като повтаря за трети път 5 клас.
Жельо Колев, шеф Явно е, че не се усеща на мястото и че се срами и този позор води до по-груби прояви по връзки на учители, родители и възпитаници. Досега с ученика не е работено по специфичен метод, тъй като от началото на годината има насъбрани 404 неизвинени отсъствия и не можем да изпълним контакт с него. Предстои ни усилена работа в три направления - с учителския екип, който е потиснат, с децата, които са доста обезпокоени, през днешния ден и на следващия ден с тях ще работят психолози. Ще се работи и с това дете, тъй като ние сме призвани да работим за спасяването на едно дете. Ще се опитаме да изпълним контакт и с родителите.
Преподавателят е много самоотвержен и безрезервен човек, който е извънредно доброжелателен, обича предмета и децата. Децата го усещат и те също го обичат. Много хора от Бусманци се събраха на митинг тази заран в поддръжка на преподавателя тази заран, сподели още шефът на учебното заведение.
  Преподавател разруши устната на възпитаник в 65-то учебно заведение Преподавател разруши устната на възпитаник в 65-то учебно заведение
Преподавател удари възпитаник и му разкървави устата. Инцидентът е от 65-о учебно заведение в столичния квартал "Бусманци ". Родителите на потърпевшия Роберто са из...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР