Аз съм скептичен, че на областният управител, към който е

...
Аз съм скептичен, че на областният управител, към който е
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Аз съм скептичен, че паметникът на окупатора ще бъде демонтиран

Аз съм песимистичен, че на регионалният шеф, към който е отправено искане за деактуване на паметника, тъй като той има акт за държавна благосъстоятелност, че той ще деактува този монумент, тъй като в последна сметка това е политическо решение, Казва Иван Сотиров. И е извънредно време българските институции и политически партии, да вземат ясни безапелационна позиция за премахването на този неприличен паметник от центъра на София, защото той е един знак на националното угодничество. Да вдигнеш в центъра на столицата на най-представителното мястото един паметник, който да господства над всички национални знаци, в респект на една войска, която е окупирала България и която ни натресе един незаконен комунистически режим, който организираше систематична политика на разпродажба на българския народен политически хайлайф. 

По-нататък в предаването Иван Сотиров пита: Корупцията от кое място идва? Корупцията е там, където преразпределя страната, където се преразпределят европейски средства, бюджетни средства и по този начин нататък. Най-ефикасният метод за битка с корупцията е страната да се отдръпна от тази роля на всесилната страна, която всичко преразпределя. Защото това поражда корупцията.

Съдебната власт се явява като един съизвършител на политическите партии, на ръководещите и да не им търси отговорност и по този начин нататък. Но в последна сметка, правосъдната власт е функционалност от корупцията на политическата власт, тъй като политическата власт - Народното събрание, той прави законите, разпоредбите, по които работи правосъдната власт.
Цялото предаване можете да гледате тук: 

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР