Аз съм последователен човек, който през годините не си е

...
Аз съм последователен човек, който през годините не си е
Коментари Харесай

Костадинов: Аз съм последователен човек и за това Възраждане е в парламента

Аз съм пореден човек, който през годините не си е сменял възгледите и постоянно е търсил път напред в името на постигането на избраните цели за отбрана на българския народен интерес. Поради тази причина, въпреки и постепенно, в последна сметка един от резултатите, които търсехме, е реализиран - ние сме в Народното събрание. Това сподели ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов в предаването „ Карай напряко " по Нова телевизия. По думите му социолозите са подценили резултатите на „ Възраждане " на последните три избори.

Костадинов съобщи, че в Народното събрание няма ръководещи и съпротива, а народни представители, които съставляват българския народ. „ Там би трябвало да се води съревнование на хрумвания и да се пази българския народен интерес. В Народното събрание всички ние сме равни. Имаме право да даваме насоки и да даваме решения. Рано или късно опозицията става ръководеща ", уточни Костадинов.

„ Възраждане " ще работи за взимане на незабавни ограничения за превъзмогване на демографската злополука. „ Настояваме и за това просветителната система да възпитава независимо мислещи и интелигентни българи, а не аморфна маса без национално съзнание ", сподели още той. Една от ограниченията, които партията планува, е унищожаване на делегирания бюджет. „ На процедура той се трансформира в инструмент за закриване на учебни заведения, вследствие на това стигнахме до обстановка, в която страната насърчава закриване на учебни заведения, за което заплаща на общините, на които закрият такива учебни заведения, и то със дотация, която стартира от 200 000 лева ", разяснява Костадинов.

Той беше безапелационен, че от партията ще поддържат решенията, които са положителни за България. „ Друг е въпросът дали всичко това, което беше декларирано ще се случи. Защото виждаме, че още от първите дни на новото държавно управление има съмнения сред декларирани заявления и планове и действителни дейности ", сподели той. И даде образец с концепциите за въвеждането на зеления документ. „ Чакаме с огромно неспокойствие момента, в който считат да го вкарат. От първия ден предлагаме той да се анулира за всички. Ние в никакъв случай не сме спазвали рестриктивните мерки. Ограниченията са антиконституционни, дискриминационни и противозаконни. Няма по какъв начин да съблюдаваме неприятния закон. Не носим маски на никое място, тъй като няма никакъв смисъл от тях ", сподели водачът на „ Възраждане ".

Той назова прелюдия мораториум върху цените на електрическата енергия „ паническа мярка на едно ръководство, което сега не знае по какъв начин да се оправи с нещо, което в действителност му е било завещано от неговите прародители ". По думите му Народното събрание се пробва със законодателна мярка да реши проблем, който е от компетенцията на изпълнителната власт. „ Това обаче е краткотрайно решение, което може да сътвори много негативи. От всички неприятни решения, това е минимум неприятното ", уточни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР