Аз съм организационен секретар на партия “Възраждане от 2014 година,

...
Аз съм организационен секретар на партия “Възраждане от 2014 година,
Коментари Харесай

Дренчев призна, че не знае откъде точно е изключен, но обяви: Обмислям да напусна Възраждане

Аз съм учредителен секретар на партия “Възраждане ” от 2014 година, когато се събрахме 50 индивида в Плиска. Бил съм учредителен секретар, когато не е имало никакви пари, никаква дотация. Напротив били сме преследвани с искане за възбрана от господин Гешев. Винаги, през деня и нощем съм работил за идеята “Възраждане ” и за това, в което съм вярвал. Това съобщи изключеният от партията Николай Дренчев в коридорите на Народното събрание, заяви Новини.бг.

 

По думите му тази заран се е провела изключителна оперативка, на която групата е гласувала изключването му. " На Александър Арангелов, който в последните в София област, където са влезнали 10% от общинските съветници. " Възраждане " има общо 200 общински съветници, 20- от тях са в следствие от работата на Александър Арангелов. Ние сме огромни мъже и нашите усеща нямат значение. Има значение името ни, което не е редно да бъде охулвано по един безразсъден и припрян метод, уточни Дренчев. 

 

Моята виновност е може би в това, че опазих дейностите на общинските ни съветници. Като споделих, че те не са създали нищо по-различно от това, което се е случвало на доста места в страната. Включително във Варна, където са подкрепили ръководител на ПП-ДБ. Съгласно нашия правилник локалните организации имат окончателното мнение при взимането на решение. В този случай имаше спор сред Деян Николов и двама други членове на организацията по отношение на другите общински съветници. Вчера следих малко индиректно драмите в СОС. Очаквам в близко бъдеще да създадем конференция, ние тримата плюс общинските съветници и да кажем защо става въпрос, сподели още той.

 

Не знам от кое място съм изключен дали от ПГ или от партията. По метода, по който бяха изключени общинските съветници - това е неуместно. Излезе Деян Николов и сподели " те са изключени от " Възраждане ". За да бъде изключчен член на " Възраждане " е в пълномощията на организационния съвет, посочи Николай Дренчев. 

 

Ние не се усещаме предатели. Не съм споделил нищо срещу " Възраждане ", нито нещо срещу ръководителят Костадин Костадинов. Не съм направил каквото и да било, което да урони престижа на партията, добави още депутатът. 

 

Дренчев означи, че все още те остават самостоятелни депутати.  " Работата в Народното събрание ми се вижда работа на луфт. Особено от позицията, в която " Възраждане " стоеше - глуха съпротива, която не може да прокара нищо градивно и нищо от това, за което нейните гласоподаватели мечтаят. Няма да ми липсва, в случай че напусна. В момента мисля за този вид ", изясни Дренчев. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР