Аз съм на диета и не отслабвам - има ли

...
Аз съм на диета и не отслабвам - има ли
Коментари Харесай

Причини, поради които не отслабвате въпреки диетата и спорта

Аз съм на диета и не слабея - има ли идеална диета за намаляване?

В интернет можем да прочетем за отслабващите резултати на разнообразни диети - безглутенова, веганска, сокова, зеленчукова и плодова, зелева и десетки други. Кой от тях са най-хубавите? Как да отслабнете рационално? Всъщност не можем да отговорим на този въпрос с нула-едно, тъй като всяко нещо си има своите преимущества и дефекти.

1. Ефективна диета за намаляване е тази, която вкарва калориен недостиг

Можете да премахнете храни от диетата си, само че до момента в който консумираме същите или повече калории, които използваме всеки ден, просто няма да можем да отслабнем. Излишните калории не могат вълшебен да се изпарят, тъй че в случай че не ги консумирате по време на физическа интензивност, тя ще се натрупа под формата на мастна тъкан (особено под формата на коремна диафрагма ) и ще попречи на целия развой на намаляване.

Ефективната диета за намаляване би трябвало да обезпечава почти 15-20% по-малко калории от общия ни метаболитен %. По-малък недостиг просто ще има прекомерно мудни и незабележими резултати, които могат да влошат мотивацията. В случай на доста нискокалорична диета обаче усилваме риска бързо да се върнем в първичното положение след края на отслабването.

Така че в последна сметка каквото и да ядем, най-важното е какъв брой ядем. Така че за известно време запишете какво тъкмо ядете и пиете всеки ден. Помнете всеки плод, всяка шепа ядки. След няколко дни може да откриете, че с изключение на калориите, изброени от вашия диетолог, вие консумирате и спомагателни калории под формата на дребни закуски, които не вземате поради. За страдание даже тези калории се регистрират за крайния баланс и възможностите ви да отслабнете.

2. Съставът на ястията също е от огромно значение

Закуска с протеини и мазнини, диети с високо наличие на въглехидрати, високо наличие на мазнини, ниско наличие на мазнини...идеите варират според от модата и сезона. Диетолозите обаче най-често предлагат просто ястия, които са по едно и също време огромни по размер и обезпечават малко калории. Следователно, зеленчуците и плодовете с високо наличие на фибри, пълнозърнестите храни, висококачествените източници на протеини, както и растителните масла и ядките са добър избор.

3. Упражнявам се и не слабея - какво е смисъла на упражненията при намаляване

Това е още един миг в общия проект за намаляване, който за жалост е елементарен за комплициране. Когато започваме да отслабваме, постоянно търсим подготовка, която е подобаваща за нас. Редовното образование обаче е единствено част от триумфа. Лесно е да забравим, че с изключение на този час във фитнеса имаме и през целия ден, през който всяка даже дребна активност се брои в ежедневния баланс.

Затова обърнете внимание на това, което вършиме в допълнение към плануваното образование. Може би просто не се движите задоволително и би било задоволително да замените асансьора със стълби и да карате вместо колата - велосипеда. Дори такива дребни неща форсират метаболизма и разрешават по-ефективно намаляване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР