Аз съм много горд от целия отбор на този кабинет,

...
Аз съм много горд от целия отбор на този кабинет,
Коментари Харесай

Петков доволен: Горд съм с целия си отбор

Аз съм доста горделив от целия тим на този кабинет, тъй като Кирил Петков е просто заглавието. Това, което направихме, е да спазим нашето заричане - нулев толеранс към корупцията. Вярваме, че пътят е доста дълъг. Той ще бъде години напред. Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков.

Не сме подготвени да седнем нито с господин Борисов, нито със Слави Трифонов като сътрудници, уточни той и разясни, че с Движение за права и свободи също няма по какъв начин да трансформират България.

Видяхме шестте депутати, които се отделиха от Има Такъв Народ. Те осъзнаха, че измяната е към България и се причислиха към нас. Това, което ни даде вяра е, че щом има 6, може да има още 6. И видяхме, че има дори повече от 6, само че има боязън към водача на съответната партия, сподели още министър председателят в оставка.

Не могат да схванат, че може човек да има въздействие върху други хора посредством идея. Ние дори не можем да си помислим за пазаруване и обещаване на постове. Няма по какъв начин, тъй като на следващия ден тези хора някой различен ще ги купи и ще ги продаде. Нашата борба ще бъде години. На нас ни трябват несъмнено 20 000 съидейници, с цел да променим страната, уточни Петков.

Не можем да раз1итаем на нито един народен представител, който в 17 часа би трябвало да тича при господин Борисов и да го пита за неговото мнение. Всякакви политически брокери се показваха и споделяха " ние имаме петима депутати, ние имаме деветима ". В последните седмици чухме небивалици - всевъзможни хора с всевъзможни предложения. Това, че не успяхме през вчерашния ден да стигнем до 121 е най-голямото доказателство, че не сме подготвени да търгуваме, разяснява той.

Властта не е непременно, идеята е непременно, уточни Кирил Петков пред Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР