Аз съм кралицата на София. Чувствам се много щастлива, уверена

...
Аз съм кралицата на София. Чувствам се много щастлива, уверена
Коментари Харесай

Кралицата на София денем учи, нощем – бачка! Ученичката Анна Иванова не очаквала да спечели

„ Аз съм кралицата на София. Чувствам се доста щастлива, уверена и със самочувствие. “ Това показа софиянката Анна Иванова, която сграбчи успеха в едноименния конкурс за хубост „ Кралица на София ".

Брюнетката е на 18 години и е ученичка в столичното 1-во учебно заведение. „ Работя в покер зала като крупие. Давам нощни смени най-много, бързо се наспивам и отивам втора промяна на учебно заведение “, описа моделката, която напролет ще бъде абитуриентка.

Анна към момента не е решила в кой университет и каква компетентност ще кандидатства, само че сигурно ще е ориентирано към шоубизнеса или актьорското майсторство. Тъй като усеща заложби на актьор в себе си, чаровната моделка евентуално ще подаде документи в НАТФИЗ.

„ Имам другар на 22 години, който доста ме поддържа и ми вдъхна убеденост, че аз съм най-красивата и ще победя в състезанието. Така се и случи. Той е нормално момче, не диря спонсори и финансови облаги, а същинските връзки, страсти и усеща ", безапелационна е Анна Иванова . Ученичката към момента не е съумяла да употребява подаръците си на победителка от състезанието - ваучер за отмора в Истанбул, фотосесия на стойност 1000 лева и козметични процедури.

„ Всичко стана от обществените мрежи. Видях в инстаграм публикация за състезанието. Писах на уредниците, явих се на кастинга и без да чакам, станах победителка ", споделя още победителката пред „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР