Аз съм главният у дома! Движа почти всичко и се

...
Аз съм главният у дома! Движа почти всичко и се
Коментари Харесай

Линда Петкова е шефът: Аз съм главният у дома!

" Аз съм основният вкъщи! Движа съвсем всичко и се пробвам да бъда добра на всички места, нямам помощничка, само че свекърва ми Венета е най-хубава в тази роля. "

Това споделя експремиершата Линда Макензи-Петкова, която се прибра дружно със свекърва си, откакто гостува на татко си в Канада.

Двете дами са неразделни и дружно ще бъдат на Коледа и Нова година. Баба Венета се е затъжила за внучките и към този момент е приготвила дарове, а Линда от своя страна раздаде своите блага на сестрите си, с които се видя в родината си, написа " България Днес ".

Венета е някогашен началник на клон на известна и огромна библиотека в град Виктория, Британска Колумбия. Майката на Кирил Петков се пенсионира преди броени месеци с над три бона пенсия. Пловдивчанката по този начин и не си пристигна за изборите, с цел да поддържа сина си, само че го направи, като гласоподава за него и в обществените мрежи. Родителите на Кирил от дълго време живеят разграничени. Той и татко му Петко Петков се връщат от Канада у нас през 2007 година, само че Венета остава да живее като емигрантка в чужбина.

" Свекърва ми е прелестна жена. Сега двете ще обиколим пазарите, ще изкараме прелестни празници ", споделя на колежки в сладкарницата си красивата Линда.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР