Аз редовно не взимам наркотици, посягала съм. Пробвала съм за

...
Аз редовно не взимам наркотици, посягала съм. Пробвала съм за
Коментари Харесай

Вижте как Диона започва с наркотиците

„ Аз постоянно не взимам опиати, посягала съм. Пробвала съм за първи път няколко години откакто пристигнах в София, тогава бях на 20 година Сега съм на 28 година ” – споделя Диона в ефира на Нова телевизия. Припомняме, че в края на февруари изпълнителката бе хваната да кара след приложимост на опиати от „ Пътна полиция “. Тестът й сподели съществуването на приложимост на кокаин.

" Никога не съм си разрешавала да използвам опиат или неразрешено вещество и да се кача да карам, да застана пред камера или да подхваща каквато и да било сериозна активност. Никога ", съобщи тя пред Мариян Станков - Мон Дьо в ефира „ Събуди се ”.

Диона се извинява за скандалната фотография дружно с артиста Константин. Според нея това е било естествена защитна реакция. Към ден сегашен съжалява за своето държание.

„ Всичко помня от този миг. Нямам какво да укривам. Прибирах се от снимачен ден, доста дълъг и уморителен. Отивах към у дома, нямах самообладание да си легна, бях доста изморена. Към 4 ч. сутринта ме стопираха за рутинна инспекция, желаеха ми документи, аз ги предоставих “ – продължава да се оправдава изпълнителката на „ Несподелената обич “.

Инфо: hotnews.bg

 

Тагове: Диона
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР