Аз разбрах едно нещо - човек с човек не си

...
Аз разбрах едно нещо - човек с човек не си
Коментари Харесай

Министър Ангелов сравни мерките с каране по магистрала и призна своя грешка

" Аз разбрах едно нещо - човек с човек не си наподобява и град с град не си наподобява. Лечението би трябвало да е съобразено и с района - колкото и необичайно да звучи. " Това съобщи здравния министър Ангелов в диалог с Цвета Караянчева.

" Ние се опитахме да накараме хората да повярват във имунизацията. В момента 63% от популацията желае да се имунизира, което е прелестно, тъй като това значи - край с пандемията. ", обясни той.

" Ние сме друг народ от останалите европейски, колкото и необичайно да ви се коства. ", счита Ангелов.

" Ако нещо работи в Израел, при нас не работи и то е от спецификата на народа. Няма страна, която да е повсеместен образец. "

" Знам, че в профил изглеждаме алогични с тези ограничения. Но през вчерашния ден си мислех - множеството хора караме коли. Ами като излезем на автомагистрала, по която се кара с 120 км/ч, е ние от самото начало ли караме с тази скорост - не. Постоянно се съобразяваме със спецификите. ", призна министърът.

" Ние от самото начало се опитваме да запазим физическото и психическото здраве на хората. Ние се водим от ползите на народа и мисля, че сме на прав път. ", изясни той.

" Взехме някои решения, които бяха повторени от някои страни, само че ние не сме били самонадеяни. Не сме желали да се пъчим. В нито един миг не сме жалили средства, с цел да спасим всеки български жител. ", сподели Ангелов.

" Признаваме грешките. Заради това хората ни имат вяра. Това е доста скъпо качество. Ние сгрешихме като казахме, че ще тестваме всички деца в учебно заведение. Това не беше разбрано. Извинявам се на родителите. Помислите ни бяха чисти ", съобщи здравният министър.

" Аз не мога да си обясня за какво ние не повярвахме на науката. Имаме спорни послания на политици, лекари и така нататък Ние взехме решение Астра Зенека да се ползва над хора над 18 годишна възраст без горна възрастова граница.

Останалите европейски страни сложиха граница 55 години. Сега пък Германия ще имунизира с Астра Зенека единствено след 65 годишна възраст. Това обърква хората доста ", покъртен е Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР