Аз от кога разправям,че сме като в дебелото черво на

...
Аз от кога разправям

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Соня Момчилова: Аз от кога разправям,че сме като в дебелото черво на кучето

„ Аз от по кое време разправям,че сме като в дебелото черво на кучето. Сега виждам кметът, сменил е рамките, само че продължава да излъчва неувереността на човек, който не знае нито къде е попаднал, нито какво ще му сервира животът. “ Това написа във фейсбук ръководителят на Съвет за електронни медии Соня Момчилова.

„ Иначе си е мрак, все по-лепкав, мъчителен, непроницаем, феодален мрак, даже в самия център.
И в този момент съм в неразбиране, по какъв начин да разбирам думите на Терзиев: София е оазис и би трябвало да я запазим такава “,пише още тя.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

София била оазис, разправя новият кмет. Същият, който откри акцията си с огнегълтачи и странни шамански ритуали за светлина и …не знам и аз защо, но за повече светлина сигурно, тъй като София била тъмна и страшна.

Аз от кой момент разправям, че сме като в дебелото черво на кучето. Даже един път ми се обади радостният кореспондент на Нова ТВ, Румен Бахов да създадем вечерна разходка из София, с цел да се увери персонално, правилно ли е огромен срам да дръзнеш да покажеш нощна София на чужденци, както аз бях разказала в пост тук.

Посъветвах го, първо да попита продуцентите си, какво мислят за чудесната му концепция, по-късно да се обади. Не се обади.

Сега виждам кметът, сменил е рамките, само че продължава да излъчва неувереността на човек, който не знае нито къде е попаднал, нито какво ще му сервира животът.

Иначе си е мрак, все по-лепкав, мъчителен, непроницаем, феодален мрак, даже в самия център.
И в този момент съм в неразбиране, по какъв начин да разбирам думите на Терзиев: София е оазис и би трябвало да я запазим такава.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР