Аз няма да бъда част от този Министерски съвет. Спокоен

...
Аз няма да бъда част от този Министерски съвет. Спокоен
Коментари Харесай

Кирил Петков за ротационното управление: Извинявам се, но това е най-доброто, което можем да направим!

Аз няма да бъда част от този Министерски съвет. Спокоен съм да кажа, че властолюбието не е фактор за мен в това решение. Дълбоко в себе си усещам, че с 64 депутати на смяната от общо 240, това предложение за ръководството на България за идващите 18 месеца е най-хубавото, което можем да създадем. Това написа във фейсбук профила си съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

" Трябва ясно да се признае, че обещанието да няма нито един човек, обвързван с ГЕРБ в предстоящ кабинет с втори мандат, не е спазено с Мария Габриел. Ако нашите другари и гласоподаватели са се почувствали извънредно от този факт, се оправдавам! Обаче откровено имам вяра, че в тази обстановка това е най-хубавото, което можем да сторим. Да имаме държавно управление с министри, които ще работят за България без да крадат и да можем да осъществим доста от нашите очаквания за смяна - аз надълбоко имам вяра, че е допустимо с формата за ръководство, който сме показали ", показва Петков. 

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " изяснява, че препоръчаният формат за ръководство не е коалиция, а в противен случай - " той е основан точно тъй като не можем да създадем коалиция с ГЕРБ ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР