Аз не виждам никаква готовност от страна на БСП, ако

...
Аз не виждам никаква готовност от страна на БСП, ако
Коментари Харесай

Тома Биков се чуди как БСП ще управлява, след като сама е в лошо състояние

Аз не виждам никаква подготвеност от страна на Българска социалистическа партия, в случай че отидем на избори. Ако ги завоюва, по какъв начин ще ръководи в положението, в което се намира. Не виждам по какъв начин и президентът ще ръководи. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

"Нашето терзание е, че стрнаата ввсе отново се намира в една комплицирана обстановка поради ковид. Нашата задача е да излезем по-бързо от рецесията. Всичко друго с корупцията, не мисля, че Народното събрание е мястото, където може да бъде преборена, тук се създават закони. Видяхме много богати хора да бъдат подвеждани под отговорност. Вероятно и те имат интерес от рецесията и дестабилизиране на страната ", разяснява той пред Нова Телевизия.

От Българска социалистическа партия пък упорстват, че би трябвало целият кабинет да си подаде оставките.

Обсъждат на следващия ден петия избор на съмнение. Какво да чакаме?

Валентин Касабов от Обединени патриоти реагира, че всяка оставка ще е понижаване на държавността. Той означи, че фантазията на Радев и на Българска социалистическа партия е да имат конролируемо държавно управление. Той уточни кой има цел от рецесията.

"Главният режисьор е в Дубай, двамата младоженци са Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Българска социалистическа партия е майката на корупцията ", разяснява Касабов.

Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със от Движение за права и свободи пък акцентира, че Движението е съпротива на сегашната власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР