Аз не видях корупционна схема. Дотук виждаме контролирано пускани информации

...
Аз не видях корупционна схема. Дотук виждаме контролирано пускани информации
Коментари Харесай

Журналистът Йово Николов за аферата в митниците: Това е предизборно шоу с елементи на бухалка

Аз не видях корупционна скица. Дотук виждаме следено пускани информации от прокуратурата. Обикновено изтичат в канални медии, които размахват фотоси с пачки. Това сподели в студиото на журналистът Йово Николов във връзка аферата в митниците и разтърсванията в Министерство на вътрешните работи.

" Досега не видях доказателство за контрабанда, което ми приказва, че това е едно предизборно шоу с детайли на бухалка. Целта са " Продължаваме Промяната – Демократична България ", като по-далечната цел са някогашният вътрешен министър Бойко Рашков и някогашният министър на финансите Асен Василев ", съобщи Николов.

Журналистът добави, че през днешния ден сме станали очевидци на една безусловно показна пропагандна лекция на Движение за права и свободи и " ИТН " против " Продължаваме Промяната – Демократична България ".

" Още по-притеснително беше вчерашното чуване на шефа на ДАНС, който сподели, че в митниците са следили контрабанда от 2-3 година Чудя се от ДАНС за какво не са създали нищо и за какво не са уведомили никого ", разяснява още той.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР