Аз не съм водач на групата. 8 души пътуваха за

...
Аз не съм водач на групата. 8 души пътуваха за
Коментари Харесай

Кармен Лазарова, която изпрати болната Теодора в Бразилия с коментар за случая

Аз не съм лидер на групата. 8 души пътуваха за Бразилия, където ги показах, където й се срещнах с Теодора. Аз бях в страната от 16 март, те пристигнаха дни по-късно. Попитах за положението на хората, повече хора бяха за духовно развиване и с дребни болежки. Това съобщи Кармен Лазарова в предаването "На кафе " по Нова телевизия, станала известна откакто изпрати болната от рак на гърдата Теодора Маджарова в Бразилия на лекуване при медиум.

"Аз не съм врач и не церя! Аз вървя по целия свят, с цел да диря хора, които лекуват. Терапията на Жуал е посредством духовните лечители на човечеството, които работят посредством него, с цел да дадат спомагателна сила на матрицата на тялото. Всеки, който има назначено лекуване от доктор да си приема медикаментите, това се показва преди лечението на Жуал ", съобщи Лазарова.

"От чисто човешки аспект скърбя за обстановката. По проблема би трябвало да се обясни, методът на запознанство на Теодора и Кармен. Запознанството е било в Бразилия. Въпросът е, Кармен била ли е наясно за здравословното сътояние и брачният партньор на Теодора подписал ли е документ, че тя е болна ", попита юристът на Кармен Лазарова.

„ Теодора беше на непрекъснато лекуване и медикаменти, даже по време на пътуването си със аероплан. През цялото време си мислех, че Кармен знае за казусът на Теодора, и че всичко е ясно. Не съм уведомявал Кармен документално и устно за случая. Отново мислех, че всичко е ясно. Тя показа в уеб страницата си, че е излекувана жена с рак на двете гърди “, съобщи брачният партньор на болната Теодора.

"Разбрах в Бразилия за тумора на главата на Теодора, имах и други два тежки случая на това посещаване ", сподели още Лазарова.

"Личната ми лекарка сподели, че има спорна информация за Кармен и да внимаваме, само че ни пожела триумф. Не е правилно, че Tеодора има израстък на мозъка, тя има разсейки там. Теодора ми описа, че са лежали на кристални енергийни кревати, както и са се къпали в лековит водопад. При срещите си с Жуал си купуваш жълти хапчета, с билка, индивуално за теб. Имало е и персонални срещи с Жуал ", отговори брачният партньор на болната жена.

"Още когато са били в къщата на Жуал, Теодра ми раказа, че за първи път я е заболяло главата, след изпиването на жълти енергийни хапчета ", допълнитой.

"За първи път слушам за жълти хапчета, не знам на какво се дължеше главоболието й. Дават билката пасифлора, под формата на хапчета, само че тя не е жълта ", съобщи Кармен Лазарова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР