Аз не съм прокурор, нито съдия, за да съдя. Това,

...
Аз не съм прокурор, нито съдия, за да съдя. Това,
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Ако Борисов смята, че е създал правова държава, да си даде имунитета

Аз не съм прокурор, нито арбитър, с цел да осъждам. Това, което виждам от моя досег с правосъдната система – тя е доста болна, това не е обикновено. Нека да дадем късмет на събудилата се прокуратура, с цел да се проверяват всички тези закононарушения. Хората там знаят къде може и би трябвало да пипнат. Това сподели Ивайла Бакалова, която вчере даде свидетелствуване по делото „ Барселонагейт “.

Няколко пъти близки хора до Борисов идваха да ме предизвестяват (мои познати), че са чули от него фразата - „ ще ме завърши “ (ако кажа нещо по „ Барселонагейт “). Институциите са овладени от хора на Борисов. Той има извънредно доста фрагменти в институциите, уточни някогашната мис България.

Бакалова описа от своя житейски опит, че у нас се удрят хора, които не са създали нищо и това не е индивидуален случай.

Преди две години на фамилията ми се случи нещо кошмарно, което нямаше нищо общо с правораздаването. Бизнесменът Веселин Денков, който е орнитолог, беше упрекнат в лихварство, той става цел на ползи и желаят да му вземат бизнеса. Защото отхвърли да заплати на по-ниските равнища. Той отиде чак до Цацаров преди да го арестуват, с цел да подаде формален сигнал за изнудването. Предупредили са го, че в случай че не заплати, ще му провеждат КОМПИ. Две години откакто излязоха записите, никой не ме потърси. Схемата е кошмарна – стартират от най-ниските равнища. Хората се опасяват да приказват, тъй като са заплашвани. Сега той има единствено едно само дело. Свидетели споделят – ние бяхме притиснати, описа в ефир Бакалова своято персонална история.

Институциите ни са овладени и то от 10-15 години. Ако няма хора, които да стартират да приказват, няма по какъв начин да се оправим с този проблем. Много хора ги и е боязън и има за какво, повтори още веднъж тя и добави:

Ако Борисов в действителност счита, че е основал една правова страна, дано си даде имунитета и да потвърди своята непорочност в съда, прикани на финала някогашната мис България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР