Аз не съм политик, а българин, който е готов да

...
Аз не съм политик, а българин, който е готов да
Коментари Харесай

Проф. Герджиков: Целта ми е да върна нормалността в българската политика

" Аз не съм политик, а българин, който е подготвен да заплати цената и да поеме отговорността за обединяването. Целта ми е да върна нормалността в българската политика ", сподели номинираният за кандидат-президент проф. Анастас Герджиков. Той означи, че чака поддръжка от всички български жители, тъй като не е партиен претендент или партиен член.

" Очевидно сме в политическа рецесия с три избори за година – това е зло за страната. На това би трябвало да противопоставим едно обединяване и спокоен спор по главните тематики ", съобщи проф. Герджиков.



Според него обединяване не значи да се съберат разнопартийни обединения, а да се съберат партиите по съществени неща за обществото. " Обединение имаше през и след 2014 година, когато всички партии прегърнаха концепцията, че образованието е приоритет, и одобриха Стратегия, която донесе изключителни резултати ", даде образец претендентът за президент.

" Чух доста отрицателни неща за себе си, няма да повеждам компроматна война, уповавам се на положителна акция ", съобщи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР