„Аз не съм човекът, който трябва да оценява Тръмп. Това

...
„Аз не съм човекът, който трябва да оценява Тръмп. Това
Коментари Харесай

Путин се надява Тръмп все още да иска добри отношения с Русия

Аз не съм индивидът, който би трябвало да прави оценка Тръмп . Това е обвързване на американския народ, който го е избрал ". Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на годишната си конференция.
Той изрази вяра, че американският президент не е изгубил желанието си за възстановяване на връзките сред Русия и Съединени американски щати , както неведнъж е заявявал по време на предизборната си акция, съобщи РИА Новости.
Путин обърна внимание на обстоятелството, че вложителите показват доверие към Съединени американски щати, а това е един основен индикатор.
Опонентите на американския президент Доналд Тръмп са изфабрикували обвиняванията за съветска интервенция в президентските избори на Съединени американски щати, извършени през ноември 2016 година, с цел да го дискредитират , сподели още Путин.
„ Всичко това е измислено от хора, които се опълчват на Тръмп, с цел да делегитимират работата му “,поясни стопанинът на Кремъл.

Той заяви, че ще взе участие на идните през март 2018 година президентски избори в Русия като самостоятелен претендент.
Във връзка с този метод Путин е подготвен да одобри поддръжката на всяка политическа мощ, споделяща възгледите му за развиването на страната. „ Разчитам на необятната поддръжка на жителите “, установи съветският държавен глава.
Путин разкри и че към момента не е определен началник на предизборния му щаб . Отговаряйки на въпрос, дали в екипа му съществуват различия по този въпрос, президентът той изясни пред публицисти, че „ оживената атмосфера е присъща на всички разисквания “. „ По въпроса за различията. При нас постоянно ги има, към нас постоянно царува оживена атмосфера. Разбира се, има и различия, и несъгласия, само че към този момент не можем да стигнем до консенсусно решение “, разясни Путин.

Владимир Путин съобщи, че страната ще работи " умерено и градивно " със Световната антидопингова организация (УАДА) и Международния олимпийски комитет (МОК) за премахването на проблемите с допинга в Русия.
В началото на месеца МОК взе решение да не позволява Русия до Зимните олимпийски игри в Пьончан през февруари откакто няколкогодишно следствие на организацията потвърди, че локалната антидопингова лаборатория е фалшифицирала проби със знанието на страната. Все отново, съветски спортисти ще могат да вземат участие на Олимпиадата под безпристрастен байрак, в случай че покрият дадени условия, напомня БГНЕС.
" Как ще обновим връзките си с УАДА и МОК? Надявам се градивно, умерено ще работим с тях, с цел да премахнем проблемите, които имаме. Но, несъмнено, ние ще пазиме ползите на нашите спортисти, в това число и в съда. Какво друго можем да сторим? Принудени сме да помогнем на нашите спортисти да защитят своята чест в съда ", сподели Путин.
Сподели с товите другари


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Азия  Доживотен затвор за всеки, който вербува терористи в Русия Доживотен затвор за всеки, който вербува терористи в Русия  Путин ще се кандидатира на изборите като самостоятелен претендент Путин ще се кандидатира на изборите като самостоятелен претендент  Израел затвори границата с Ивицата Газа Израел затвори границата с Ивицата Газа  Саудитският крал даде 19 милиарда $ помощ за частния бранш Саудитският крал даде 19 милиарда $ помощ за частния бранш  6700 рохинджи са убити през първия месец на принуждение в Мианмар 6700 рохинджи са убити през първия месец на принуждение в Мианмар Интервю Още Кметът на Разлог: Подготвяме за концесия минералния плаж в Баня, само че съм обезпокоен
Инж. Красимир Герчев е кмет на община Разлог от 2009 година Той...
Кметът на Карлово: Общинските лечебни заведения работят във враждебна среда Кметът на Царево: Заради бавенето с Общ устройствен план са пропаднали най-малко 100 мл Кметът на Ихтиман: Въртим се в обаян кръг с ел. подстанция и Кметът на Златоград Мирослав Янчев: Освен да подвигам популацията н коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Община Сандански е Туристическа дестинац...
На публична гала в Централния боен клуб, Министерство на туризма връчи вторите Годишни награди в туризма. Сред гостите бяха по...
Уеднаквяват наказванията за корупция в публ... Световноизвестното риалити " Кухнята на Ада... Ромпетрол - 15 години в България и Молдова Учител ограби гаража на Ромина Тасевска НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 14 декември
Овен Този четвъртък ще имате шанс на любовния фронт. Най-сетне ще обърнете внимание на някой, който толкоз от дълго време се пробва да при...
Атентат в Могадишу, има жертви Известна порнозвезда се самоуби поради киб... Тита: Да ти разпилян панела и екрана означ... Салма Хайек също упрекна Харви Уейнстейн в... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image 63% от българите желаят АЕЦ " Белене "
63% от българите утвърждават изразената от държавното управление подготвеност да строи АЕЦ „ Белене”, а 26% реагират отрицателно на анонса...
Норвежката експедиция на Руал Амундсен дос... Путин ще се кандидатира на изборите като н... Каракачанов с упоритост за осъществяване на тр... Икономов: Ски зоната в Банско няма да се р...  www.expert.bg  Само 6% от българите са сключили застраховка онлайн Само 6% от българите са сключили застрах...  Третата линия на метрото ще икономисва 90 хиляди тона нездравословни излъчвания Третата линия на метрото ще икономисва 90...  Левицата дава на Конституционен съд текст от закона за бюджета на Здравната каса Левицата дава на Конституционен съд текст от закона за б...  Търговия с биткойн - да или не? Търговия с биткойн - да или не?  www.iwoman.bg  Това са обичаните неща на зодиите Водолей, Риби и Везни Това са обичаните неща на зодиите Водолей...  3-те зодии, за които 2018 ще е незабравима 3-те зодии, за които 2018 ще е незабрави...  През 2018 не се връщай при този, който разруши сърцето ти През 2018 не се връщай при този, който р...  Ники Илиев разяснява слуховете за разлъка със Саня Ники Илиев разяснява слуховете за раздял...  http://www.sportlive.bg  Единадесет тима в Европа останаха непобедени дотук Единадесет тима в Европа останаха непо...  Защо VAR ядосва футболистите? Защо VAR ядосва футболистите?  Дерменджиев се кандидатира за някогашния пост на Херо, само че не се яви на състезанието Дерменджиев се кандидатира за някогашния пос...  Бивша звезда на Ботев (Пд) остана без тим Бивша звезда на Ботев (Пд) остана без от... Интервю Още Кметът на Разлог: Подготвяме за концесия минералния плаж в Баня, само че съм обезпокоен
Инж. Красимир Герчев е кмет на община Разлог от 2009 година Той...
Кметът на Карлово: Общинските лечебни заведения работят във враждебна среда Кметът на Царево: Заради бавенето с Общ устройствен план са пропаднали най-малко 100 мл Кметът на Ихтиман: Въртим се в обаян кръг с ел. подстанция и Кметът на Златоград Мирослав Янчев: Освен да подвигам популацията н Нови Най-четени Най-коментирани Путин се надява Тръмп към момента да желае положителни връзки с Русия (ВИДЕО)... 18 0 Доживотен затвор за всеки, който вербува терористи в Русия... 33 0 Пиарът на Българска академия на науките пита управлението: Кога ще публикувате отчета за " Беле... 68 0 Фандъкова: С третата линия на метрото спестяваме 90 хиляди тона нездравословни е... 66 0 Анархисти нападнаха посолството на Саудитска Арабия в Гърция... 105 0 Дневен хороскоп за 14 декември
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР