Аз не мога да гарантирам, че ще има редовно правителство

...
Аз не мога да гарантирам, че ще има редовно правителство
Коментари Харесай

Тома Биков: Не мога да гарантирам, че ще има редовен кабинет в рамките на 48-мото НС

Аз не мога да подсигурявам, че ще има постоянно държавно управление и в границите на 48-тото Народно събрание. За мен единствената гаранция за сформиране на държавно управление е ГЕРБ да победи със основна разлика пред втората политическа мощ, която и да е тя. Това разяснява в е ефира на Нова ТВ екс депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

По думите му Борисов е в късата листа за министър председател, в случай че ГЕРБ е първа политическа мощ и получи първия мандат за сформиране на държавно управление.

Имаме задоволително разновидности за поста на министър председател, тъй че избор има. Г-н Борисов е бил три пъти министър председател на България и е естествено той да бъде в късата листа. Кой би трябвало да е първи в тази листа не мога да ви кажа. Не очаквате да ви кажа от в този момент кой ще ни е претендент за министър-председател, нали? Харесва ми обаче, че очаквате да сме първи на изборите, съобщи Биков.

Трите формации- " Продължаваме промяната, " Демократична България и Българска социалистическа партия дружно няма да съберат и 100 депутати. България в тази комплицирана и тежка обстановка има потребност от устойчиво ръководство и нормализиране на политиката. Имаме потребност от проевропейско ръководство, посочи още екс депутатът.

Ние би трябвало да мислим по какъв начин решаваме политическата рецесия, тъй като в случай че не го създадем, няма да можем да се оправим с нито една друга рецесия. (…) В момента приготвяме нашата антикризисна стратегия. Първото нещо което се планува в нея е да се ограничи инфлацията в границите на няколко месеца.

Тома Биков не се ангажира с позиция, дали през днешния ден българското служебно държавно управление ще удостовери желанието на страната ни да закупи американския полутечен газ, който ще бъде обезпечен от 3 танкера до края на годината, тъй като не знаел детайлности към договорката. Но съгласно него самото съмнение приказва, че има някакъв проблем. И още веднъж призна, че не има вяра на решенията на екс премиера Кирил Петков, който изрекъл по време на ръководството си доста неистини.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР