Аз не искам да драпам за шефския си пост в

...
Аз не искам да драпам за шефския си пост в
Коментари Харесай

Шефът на Кинтекс: Нашите ремонтни заводи нямат капацитет да ремонтират украинска техника

Аз не желая да драпам за шефския си пост в „ Кинтекс “, не желая да работя с министър Нинова, по тази причина напущам публично сдружението. Но аз ще осъждам Нинова за неистините, казани по мой адрес и ще желая да се води наказателно дело против нея.

Това съобщи в студиото на Нова ТВ „ уволненият “ от Нинова началник на „ Кинтекс “ Александър Михайлов. По думите му излиза наяве, че той е неуместен за министърът на стопанската система и водач на Българска социалистическа партия.

От доста време слушам доста погрешни неща, да се споделят от Корнелия Нинова за мен. Първото ми уволняване бе по донос, а второто – по тази причина че показвам професионално мнение, което беше квалифицирано като „ изнасяне на държавна загадка “, уточни Михайлов.

Помолен да разяснява решението на Народното събрание да окажем военнотехническа помощ на Украйна, Александър Михайлов изясни: Решението за военнотехническа помощ на Украйна бих го показал като една бременна жена. Това решение като обръщение е удовлетворяващо за всички в обединението, само че какво значи това. (…) Питам – знае ли министър председателят в какво положение работят ремонтните предприятия у нас. Ние нямаме потенциал. Освен това – каква техника ще ремонтираме, още повече че това е обвързвано с обширно проучване на техниката и техническо време за ремонт, а това изисква от няколко месеци до години. На трето място – разполагаме ли с нужните аварийни елементи - не, тъй като те се намират в Полша, Словакия, Чехия, аргументира позицията си Михайлов.

Запитан дали е неприятно да се изнася оръжие за Украйна през медиатори, Михайлов отхвърли да разяснява, само че счита, че би трябвало да има ясна държавна позиция по тази тематика.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР