Аз мисля, че трябва да се поставят постижими, правилни, разумни

...
Аз мисля, че трябва да се поставят постижими, правилни, разумни
Коментари Харесай

Политологът Светослав Малинов: Да се поставя сега цел коалиционно споразумение в подробен вид е некоректно

" Аз мисля, че би трябвало да се слагат постижими, верни, рационални цели. Да се слага в този момент цел съдружно съглашение в обстоен тип е неточно ".

Това съобщи политологът Светослав Маринов в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Нямаме запас, няма доверие за такова нещо. Това обаче е неверна алтернатива, която Борисов сложи - или съдружно съглашение от цялостен вид с стратегия, кадруване и прочие, или нищо. Не. Обърнете внимание какво приказва - разграничителна линия било издигането на претендент за кмет. Ами скоро ще има 30,40, 50 разграничителни линии. Какво му става, апропо? Да не би да е нервиран от това, че има към този момент кандидатура на терена? Тоест, даже и единствено заради обстоятелството, че има локални избори, не е добра концепция да се потегля в този подтекст да се прави това огромно съдружно съглашение, само че има доста стъпки, които ще го приготвят. Тези съставки на едно съдружно съглашение - съответни политики, съответни законопроекти, назначения в избрани държавни органи, разпоредбите могат да се изготвят в този момент ", сподели той.

" Неразумно и е даже разрушително да се демонстрират искания в обстановка, в която не мога да се осъществят. Но да вземем за пример рационален период е преди първата ротация към този момент да има съдружно съглашение. А в този момент да се направи това, което е допустимо. Не мисля, че е направено това, което е допустимо, само че да преследваме невъзможни цели ще попречи да реализираме и вероятното. Аз едно нещо съм схванал в политиката - в случай че сте подли и желаете да разрушите една концепция, издигнете още по-радикална концепция и тя ще унищожи рационалната. Трябва малко по малко да се реализира консенсус по колкото се може повече неща и дай боже след шест месеца да има съдружно съглашение, което да покрива интервал за повече от година и половина ", счита Малинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР