„Аз ли я сгъвам, или вие“, провикна се Борисов от

...
„Аз ли я сгъвам, или вие“, провикна се Борисов от
Коментари Харесай

Борисов от тъмната стаичка: Аз ли я сгъвам, или вие?

„ Аз ли я прегъвам, или вие “, провикна се Борисов от тъмната стаичка към членовете на секционната комисия, като че ли гласоподава за първи път. За бюлетината става въпрос.

„ Дойде и този ден. Всички искахме да пристигна, с цел да може народът да направи това, което искаше. Разбира се, можеше и да е със седмица по-късно в случай че не беше ината на президента. Да не пропусна да благопожелавам на католиците Великден. Да, Радев избра тази дата “, заяде се отново Борисов.

„ Това са най-скъпите избори. Над 150 млн. лева ще излязат и в случай че някой желае през няколко месеца да ги даваме за избори, вместо да отиват за хората… Близо 50 млн. лева отидоха за машините “, регистрира той и благодари на всички участници по подготовката.

Кампанията на ГЕРБ била най-толерантната, партията получила изключителна поддръжка. Бойко Борисов заизрежда имената на европейските водачи.

„ Манфред Вебер, Зьодер, Шарл Мишел, Зоран Заев, Орбан “ и така нататък и тъй наречените Много му били значими. Г-н Борисов, значими не би трябвало да са ви те, а българските гласоподаватели.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР