Аз като изпълнителен директор на дружеството мисля че няма как

...
Аз като изпълнителен директор на дружеството мисля че няма как
Коментари Харесай

Хотелиери в „Слънчев бряг“ скочиха срещу цената на водата

„ Аз като изпълнителен шеф на сдружението мисля че няма по какъв начин да желаяме по-ниска цена на тока в Бургас, в този момент в случай че някой отреже някоя от вложенията, което е съвсем невероятно, тъй като имаме европейски план, които би трябвало да довършим, както и други планове, заложени по контракт с асоциацията.
 Слънчев бряг хотелиери цени вода неодобрение БГНЕС
Няма по какъв начин да се създадат вложения без цена.Общините имат право да апелират решението на КЕВР и ще чакаме решението на съда. Не считам, че е реалистично да бъде понижена цената на водата в Бургас.

До в този момент работихме с цена на тока, който ни е утвърден в бизнес-плана 100 лева, за новия бизнес-план от 1 август е 345 лева Цената на тока в този момент на пазарни цени знак какъв брой ще се качи е 700-800 лева ”.

Така разяснява шефът на ВиК Бургас инж. Ганчо Тенев решението на КЕВР да увеличи цената на водата в Бургас с 60%. Кметовете на Бургас и Поморие към този момент са подали тъжба до Административния съд в София против решението на КЕВР.
 БГНЕС
„ Цената на водата е увеличена поради бъдещи вложения, само че по препоръчаната Подробна капиталова стратегия на „ ВиК “ ЕАД - Бургас, само Община Поморие гласоподава „ срещу “ с претекстове, че тя не отразява действителните проблеми на общината във ВиК бранша.

Направените от мен оферти не бяха признати на общото съвещание на Асоциацията на ВиК-Бургас, а Общински съвет-Поморие не е одобрявал цени на услуги , предоставени от ВиК Бургас “, сподели кметът Алексиев.

Хотелиерите в " Слънчев бряг " също имат намерение да подадат тъжба . Те са безапелационни, че няма по какъв начин да калкулират новата цена в цената на почивките в разгара на сезона, защото резервациите са направени авансово. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР