Аз бих предпочел думата регулиране“, защото думата “легализиране“ започна много

...
Аз бих предпочел думата регулиране“, защото думата “легализиране“ започна много
Коментари Харесай

Адвокат за решението на Байдън: Стъпка към регулиране на федерално ниво

„ Аз бих предпочел думата „ контролиране “, тъй като думата “легализиране “ стартира доста да плаши. Със сигурност това е стъпка към контролиране, и то на федерално равнище, тъй като стъпки на щатско равнище има от 10-15 години. По-скоро се вижда на общо равнище равнене на самото отнасяне на държането на коноп в Съединените щати, на федерално равнище. “ Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria юристът Калин Ангелов по отношение на решението на президента на Съединени американски щати да амнистира наказаните за владеене на марихуана.

„ Според мен президентът Байдън извърши това, което беше заречен. Вече 10-15 години в Америка се развива тезата, че няма никакъв смисъл да се продължава с този съгласно самия президент „ провален метод “ в държането на коноп, марихуана. И той амнистира безусловно всички закононарушения, които са свързани с елементарното държане на коноп “, разяснява юристът.

„ Което значи, че им се изтриват престъпните свидетелства за съдимост и всички последващи спънки “, добави той.

 „ Свързаните с продажба и трафик не са амнистирани “, прецизира Ангелов.

„ Не мога да кажа за какво тъкмо в този миг се повдига тази тематика. Вероятно е решил, че в този момент идва този миг. Но това не е някакъв изцяло неочакван ход, тъй като това е политика, която Съединените щати започнаха да постановат от към този момент близо 15-20 години “, показва той.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР