Аюрведа е най-старата медицинска система в историята на човечеството, която

...
Аюрведа е най-старата медицинска система в историята на човечеството, която
Коментари Харесай

Аюрведа клиник София с автентични процедури от индийски терапевти

Аюрведа е най-старата здравна система в историята на човечеството, която датира от преди повече от 3000 години. Нейната татковина е Индия, а практиките, разказани в античните текстове, към момента се практикуват в достоверния си тип от подготвени индийски терапевти.

Именно екип от такива терапевти работи и в столицата на България, правейки достъпа до античното знание за здраве и дългоденствие по-достъпен на родна почва, в сравнение с когато и да било преди.

Мястото е Аюрведа клиник София, а услугите, от които можете да се възползвате включват разкрасяване, детокс и лечебни процедури за разнообразни здравословни положения.

Какво съставлява Аюрведа клиник София?

Аюрведа София е първата клиника в България, която предлага медицински прегледи и съвещания, провеждани напълно от индийски терапевти. Всички подходи за възстановяване на здравето, тонуса и външния тип, предлагани в клиниката, са основани на достоверното аюрведично лекуване, разказано в античните индийски текстове.

На място в клиниката се правят разнообразни лечения по методите Пурвакарма и Панчакарма – надлежно външни и вътрешни въздействия за филтриране на организма и възобновяване на салдото в тялото.

Всички лечения в Аюрведа София се реализират на място и без престой, а посетителите могат да закупят разнородни истински аюрведични артикули и медикаменти, които се доставят непосредствено от Индия.

За кого са подобаващи аюрведичните лечения?

Индийските лечения са подобаващи както за здрави хора, които демонстрират любознание към Аюрведа, по този начин и за позитивно влияние при разнообразни здравословни положения.

При здрави хора процедурите могат да оказват помощ за релакс и разкрасяване, да реализират очевидно подмладяване на тялото и да обезпечат здравословна профилактика по отношение на самостоятелните потребности.

Консултациите с индийските лекари в Аюрведа клиник София въпреки това, са подобаващи и за хора, стремящи се да подобрят здравето си. Те включват снемане на анамнеза, установяване на неповторимата за всеки човек композиция от сили, както и определяне на зародилите несъответствия.

След установяване на казуса, лекарите в Аюрведа клиник София изготвят самостоятелен проект за лекуване посредством процедури, натурални билкови добавки и промени в метода на живот. Подходите на Аюрведа не изключват стандартната медицина и могат да оказват помощ при разнообразни проблеми с храносмилателната, респираторната, сърдечно-съдовата и нервната система, както и при разнообразни дерматологични или имунологични положения.

Холистичното лекуване съгласно философията на Аюрведа се ползва безвредно и сполучливо както при възрастни, по този начин и при деца.

Как да запишете час за обзор или процедура?

Аюрведа клиник се намира в самия център на град София, наоколо до парка Заимов и метростанция Театрална. Точният адрес е бул. Янко Сакъзов 30, а центърът приема гости всяка седмица от вторник до неделя с работно време от 9:00 до 18:00 часа.

Преди посещаване е належащо да запишете час, като за задачата можете да извършите и бърза резервация онлайн през уеб страницата на клиниката. На място е обезпечен цялостен и безпроблемен достъп за хора с увреждания.

Цени за всички услуги, процедури, прегледи и лечения можете да видите на уеб страницата на Аюрведа София, а спомагателна информация можете да получите постоянно на място или по телефон. Защото към този момент не е належащо да пропътувате континенти, с цел да се докоснете до магията на Индия; задоволително е просто да заделите един следобяд за себе си и да се насладите на резултата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР