Айтоското село Чукарка остана без кмет, след като легитимно избраният

...
Айтоското село Чукарка остана без кмет, след като легитимно избраният
Коментари Харесай

Всички се питат къде е кметът?

Айтоското село Чукарка остана без кмет, откакто законно определеният заключи кабинета си и си потегли, без да каже на никого. На последните локални избори Джамал Хамид е получил рекордна поддръжка от съвсем 70 % от гласоподавателите. В селото живеят близо 700 души. Всички се питат къде е кметът?

Секретарката на село Чукарка става кмет непредпазливо. Опитите на локалните поданици да се свържат с него се оказали несполучливи. Хамид не вдигал телефона си, не се появявал в кметството, не бил и в дома си. Наложило се с издирването да се заеме кметът на Айтос Васил Едрев.
 
" Не е липсващ. Напуснал е страната и не се е завърнал. Хората са му дали своят вот доверие, само че той взема решение, отпътува навънка някъде...и не се връща повече. Решил е и отпътувал. Това е ситуацията. Правим частични избори и готово. ", показа Едрев. Той добави още, че не знае какви са претекстовете на кмета да предприеме това деяние и не пожела да разкрие от кое място разполага с информация, че Хамид е отвън страната.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР