Айрланд Болдуин разкри, че е била жертва на насилие и

...
Айрланд Болдуин разкри, че е била жертва на насилие и
Коментари Харесай

Дъщерята на Алек Болдуин: Изнасилиха ме, когато бях тийнейджърка

Айрланд Болдуин разкри, че е била жертва на принуждение и че по-късно в живота си е направила аборт.

Във видео, оповестено в обществената мрежа TikTok, озаглавено „ Подкрепям ви “, 26-годишната щерка на Алек Болдуин показа елементи от персоналния си живот на фона на премахването на закона „ Roe v Wade “, който позволяваше абортите в Америка. Сега в огромна част от щатите ще бъде неразрешено да се прекъсва бременността след 15-ата седмица без значение от метода на забременяване – обезчестяване, блудничество, насилствен брак и доста други, написа tiialoto.bg.

Айрланд стартира обръщението си към феновете с предизвестие, че не всеки би трябвало да следва образеца ѝ и да споделя историята си. Според нея, човек би трябвало да приказва за прекарванията си, в случай че е подготвен и е изцяло уверен, че желае останалият свят да го чуе. Айрланд подлага на критика множеството видеа в TikTok, в които дами споделят на други дами, че би трябвало да споделят историята си за изработен аборт. По думите ѝ, това е нахлуване в персоналното пространство и е неверен метод.

„ Сега споделям единствено моята история, тъй като желая други дами да се почувстват подкрепени и обичани, без значение дали ще споделят своята история или не “, споделя моделката. „ Бях изнасилена, когато бях тийнейджърка и бях в цялостно безсъзнание по време на акта. Това промени целия ми живот “, разкрива Айрланд.

I’m here for you ♥️

Болдуин не е споделила на никого, с изключение на на сестрата, която я е прегледала малко след закононарушението. Родителите – Алек Болдуин и Ким Бейсингър – както и приятелят ѝ по това време по този начин и не разбрали какво се е случило. „ Пазех тази загадка в продължение на години и точно по тази причина тя причиняваше болежка освен на мен, само че и на хората, които обичам “, споделя още моделката.

Постепенно болката и виновността са почнали да задушават Айрланд и тя е изгубила надзор над живота си. „ Пиех доста повече, ходех на доста повече празненства, лекувах се сама, влизах в токсични и насилствени връзки и другарства. Правех всичко, с цел да се разсея “, споделя тя.

Болдуин по-късно зачекна тематиката за анулирания закон, казвайки че е почнала да си мисли какво е щяло да бъде, в случай че след изнасилването е била забременяла и не е можела да помята. Въпреки че, по думите ѝ, има финансовата непоклатимост и нужните медицински застраховки и осигуровки, Айрланд споделя, че цялото прекарване е щяло да бъде невероятно и травматично.

По-късно в живота си Болдуин въпреки всичко забременява от тогавашния си другар, с който е била „ доста нещастна “ и той изрично е отказвал да има деца или да се ожени. Според Айрланд, той даже не е желал да бъде в сериозна връзка.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР