Айрланд Болдуин описа в инстаграм как е била пребита и

...
Айрланд Болдуин описа в инстаграм как е била пребита и
Коментари Харесай

Мародери заради К-19 пребиха дъщерята на Алек Болдуин СНИМКИ

Айрланд Болдуин разказа в инстаграм по какъв начин е била пребита и ограбена. Тя е щерка на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, написа .

24-годишната манекенка съобщи, че е била „ нападната “ на паркинг през вчерашния ден следобяд. Тя показа фотография на забележимата синина по лицето си.

„ Вчера в късния следобяд бях нападната от жена, която беше надрусана и обезверена за пари. Тя ме удари в лицето на един паркинг, взе ми движимостите и скочи в кола за бягство, до момента в който брачният партньор й излетя ”, споделя дъщерята на Алек Болдуин.

„ Всичко се позволи от полицията и тя беше задържана. За благополучие имах очевидци и получих помощ доста бързо ”, добави Болдуин. „ Полицаите ми споделиха, че това се случва постоянно, тъй като хората сега се отчайват за пари заради ковид и са без работа. Има доста обири и джебчийства “, прибавя Айрланд.

„ Публикува, това, с цел да припомня на всички да бъдат в действителност деликатни и да следят обкръжението си. Това са в действителност сложни моменти и би трябвало да се грижим един за различен “, написа тя.

В отговор на неприятната преживелица, редица близки на Болдуин показаха признателност, че тя е в сигурност след нападението. „ Толкова се веселя, че в този момент си в сигурност “, написа Хилария Болдуин, която е омъжена за бащата на Айрланд. „ Обичаме те. “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР