Айнтрахт си осигури кратко спокойствие, след като се измъкна в

...
Айнтрахт си осигури кратко спокойствие, след като се измъкна в
Коментари Харесай

В Германия попиляха Айнтрахт от критики дни преди реванша с Левски

Айнтрахт си обезпечи малко успокоение, откакто се измъкна в дербито с Майнц - 1:1. Тимът бе окуражителен от локалните медии, откакто сподели темперамент и съумя да изравни в продължението. Клубът обаче си навлече гнева на почитатели и медии с трансферните вести, с които започва седмицата.

Айнтрахт се раздели с един от значимите си играчи - Йеспер Линдстрьом, а договорката за Рандал Коло Муани с Пари Сен Жермен е въпрос на часове. Така " орлите " ще се лишат от двама играчи, които бяха картотекирани в УЕФА.
 Важна информация от Левски за билетите за мача с Айнтрахт
Важна информация от Левски за билетите за мача с Айнтрахт

Промяна на мястото

Малката разтуха е, че болните от вирус Макото Хасебе и Хуго Ларсон, които отпаднаха затова от дуела на стадион " Васил Левски " и изобщо не пътуваха до България.

Хесенското издание Hessenschau би алармата и зададе куп тежки въпроси към клуба:

" Какво се случва към прехвърлянията? Колко сложен ще бъде брутално значимият реванш с Левски? Защо този мач сега се е трансформирал във вторичен въпрос? Ще се подобрили нещо в играта на Айнтрахт? Колко в действителност са постовете, които куцат? ", попита един от най-големите районни вестници преди борбата с Левски в четвъртък.

" Клубът към момента предлага постна храна. Особено в офанзива ", регистрираха и от " Франкфурт Рундшау ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР