Айнтрахт (Франкфурт) си заслужи участие в груповата фаза на Лигата

...
Айнтрахт (Франкфурт) си заслужи участие в груповата фаза на Лигата
Коментари Харесай

Дино Топмьолер: Не сме се съмнявали в победата, която е напълно заслужена

Айнтрахт (Франкфурт) си заслужи присъединяване в груповата фаза на Лигата на конференциите след сложен триумф против тима на Левски. Германците завоюваха с 2:0, като и двата гола паднаха в последните 11 минути от постоянното време.

Старши треньорът на отбора от Франкфурт - Дино Топмьолер, съобщи, че успеха се дължи на отборната игра на неговите футболисти, както и че почитателите на стадион “Комерцбанк Арена ” са изиграли своята роля за крайния триумф.

“Гордея се с целия тим. Последните няколко дни не бяха лесни нито за тези момчета, нито за останалите хора в клуба. Видяхме какво можем да реализираме като тим. Не единствено че не сме се съмнявали в тази победа, а и изцяло си я заслужихме.

Фокусирани бяхме върху нещата, които ни вършат мощни. Като цяло обаче това бе товар на раменете ни, защото за клуба и за почитателите бе значимо да влезем в групите. Видяхте каква атмосфера се получи - напряко тръпки да те побият. Радваме се, че направихме тази стъпка напред дружно с последователите на Айнтрахт ”, сподели Топмьолер, представен от уеб страницата на немския клуб.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР