Айнтрахт (Франкфурт) и Фрайбург завършиха 0:0 в мач от 5-тия

...
Айнтрахт (Франкфурт) и Фрайбург завършиха 0:0 в мач от 5-тия
Коментари Харесай

Айнтрахт и Фрайбург врътнаха 0:0 помежду си

Айнтрахт (Франкфурт) и Фрайбург приключиха 0:0 в мач от 5-тия кръг на Бундеслигата. И двата отбора имаха някои положения, само че по този начин и не съумяха да осъществят, а за “франките ” това бе четвърто следващо тъждество в шампионата.

Още в 4-ата минута Рицу Доан от гостите имаше добра опция да открие резултата, само че ударът му с глава бе избит от Кевин Трап в корнер. Седем минути по-късно пък Чаиби Фарес от Айнтрахт стреля рисково, само че стражът на Фрайбург Ноа Атуболу също се намеси с опитност. В 31-вата минута Елис Скири също опитва удар, само че вратарят на гостите още веднъж избави.

Второто полувреме стартира с нова добра обстановка за “франките ”, когато Омар Мармуш се озова в комфортна позиция и стреля, само че Атуболу избави сигурен гол. Фрайбург пък отговори след осем минути, когато Винченцо Грифо засече положително центриране и стреля от непосредствена непосредственост, само че Кевин Трап съумя да избави. В 60-ата минута Мармуш имаше нова добра опция, само че шутът му бе неакуратен.

До края на срещата Айнтрахт продължи да нападна, като рискови удари на Начо Фери и Лукас Мело бяха блокирани. Домакините обаче по този начин и не съумяха да преодолеят положителната отбрана на Фрайбург, a четири минути преди края на постоянното време двата тима се сдърпаха, поради което основният арбитър Феликс Цвайер раздаде няколко жълти картона. В самия завършек на срещата резервата Чуквубуике Адаму се разписа за гостите, само че попадението бе анулирано поради засада.

Така Айнтрахт с следващото си тъждество заема 8-о място в класирането с 7 точки, а директно след него със същия актив остава и Фрайбург, който най-малко прекъсна серията си от две следващи провали.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР